Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.068 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Ocak 2023 #11 mustafaemird dedi: Amazon.com.tr Bu uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Uyumludur ama saticisi yine Amazon degil, Entepe. Benim dedigimle ayni seye cikiyor.
mustafaemird dedi: Amazon.com.tr Bu uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Uyumludur ama saticisi yine Amazon degil, Entepe. Benim dedigimle ayni seye cikiyor.
mustafaemird Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #12 Görkem Say dedi: Uyumludur ama saticisi yine Amazon degil, entepe. Benim dedigimle ayni seye cikiyor. Genişletmek için tıkla... Satıcıdan ziyade Amazon'dan almak tercihimdi ondan dedim.
Görkem Say dedi: Uyumludur ama saticisi yine Amazon degil, entepe. Benim dedigimle ayni seye cikiyor. Genişletmek için tıkla... Satıcıdan ziyade Amazon'dan almak tercihimdi ondan dedim.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.068 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Ocak 2023 #13 mustafaemird dedi: Satıcıdan ziyade Amazon'dan almak tercihimdi ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Is yine saticida bitiyor o yuzden hocam. Ben zamaninda Entepe'den cok aldim Paugge urunlerini, bir kere yanlis urun almistim iade konusunda hic sorun cikarmamislardi. Bir keresinde de kablo bozuk cikmisti direkt yenisini yollamislardi.
mustafaemird dedi: Satıcıdan ziyade Amazon'dan almak tercihimdi ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Is yine saticida bitiyor o yuzden hocam. Ben zamaninda Entepe'den cok aldim Paugge urunlerini, bir kere yanlis urun almistim iade konusunda hic sorun cikarmamislardi. Bir keresinde de kablo bozuk cikmisti direkt yenisini yollamislardi.