DisplayPort to VGA arızası

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar. Yeni adlığım ekran kartıma VGA dönüştürücü aldım. 3 monitör kullanıyorum. Sol monitörde bazen beyaz yazı yanında kırmızı yeşil gölge çıkıyor kayma şeklinde. Çok belli olmuyor. Soketleri yer değiştirince ufak bozuk kayma sol monitörden sağ monitöre geçiyor. İki monitöre aynı anda hiç olmuyor. Sanırım sadece tek bir VGA çeviricide yapıyor. Ekran kartım arızalı değildir değil mi?

O sorunun adı coil whine çok ciddi bir sorun değil. Ama ses gittikçe artar ve ekran kartının performansında düşüş görülürse değişim talep edebilirsiniz.

O sorunun adı coil whine çok ciddi bir sorun değil. Ama ses gittikçe artar ve ekran kartının performansında düşüş görülürse değişim talep edebilirsiniz.
Ses kesin gittikçe artarmı peki hocam böyle bir sorunda.

Ses kesin gittikçe artarmı peki hocam böyle bir sorunda.
Net bir şey söylemek zor ancak coil whine olup olmadığı da kesin değil. Kartı zorlayın ve sesleri dinleyin eğer gerçekten coil whine sorunundan emin olursanız Zotac garanti kapsamına giriyor mu bilmiyorum ama bilgi alıp değişim talep edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…