DisplayPort to VGA dönüştürücü çalışmıyor

KhanDutch

Hectopat
Monitör
SAMSUNG B2230N
3 yıl önce 1050 Ti kullanırken Amazon.com.tr bu ürünü Hepsiburada'dan almıştım, çalışmamıştı. Sorunu Platoon Dvı - D (24+1) To Vga alarak çözmüştüm. Yakın zamanda o da bozuldu. Ömrünü doldurdu galiba. 1070 ekran kartına geçtim ve linkini attığım ürünü Amazon'dan tekrar aldım. DVI dönüştürücülerden daha ucuzdu çünkü. Şimdi denedim fakat yine çalışmıyor. Yanlış dönüştürücü mü alıyorum yoksa yapmam gereken farklı bir şey mi var anlayamadım. 3 yıl arayla bozuk ürün gelmesi de bir garip geliyor. Monitörüm bozuk değil laptopa takıp denedim çalışıyor.

İlk attiginiz linkte; monitorunuz VGA, PC HDMI ise dogru ürün(yani fotograflardan da anlasilacagi gibi.)

Ne kadar dogru bilmem ama piyasadaki donusturuculerin cogu calismiyor(duyduguma gore) yani şansa bagli size de sikintili ürün gelmis olabilir.

İmkan varsa bir bilgisayarcidan test ederek falan alin dönüştürücüyü.

evet dediğiniz gibi monitörüm vga doğru ürünü alıyorum fakat bozuk geliyor galiba 3 farklı displayportta denedim hiçbirinde çalışmadı.

Evet dediğiniz gibi monitörüm VGA doğru ürünü alıyorum fakat bozuk geliyor galiba 3 farklı DisplayPort'ta denedim hiçbirinde çalışmadı.

Dedigim gibi herhangi bir bilgisayarcidan test ederek almanizi oneririm. Eger test edemiyorsa da siz yine alin bozuk cikarsa degisim yaparlar(alirken sorun sıkıntı cikarsa degisim olur mu diye).

Internetten alip sikintili cikacagina bir bilgisayarcidan alin sıkıntı durumunda daha az ugrasirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…