Turbo Sync Picopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 132 27 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Geçen kasayı monitöre DisplayPort ile bağladım. Ama bağlayınca görüntü iyice sapıttı. Bazen 4-5 saniyelik siyah ekran, bazen yeşil ekran, bazende kasıyor hissiyatı veriyor. Acaba çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2020
Merhaba arkadaşlar. Geçen kasayı monitöre DisplayPort ile bağladım. Ama bağlayınca görüntü iyice sapıttı. Bazen 4-5 saniyelik siyah ekran, bazen yeşil ekran, bazende kasıyor hissiyatı veriyor. Acaba çözümü var mı?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 27 Temmuz 2020 #2 Diğer portları denediniz mi? Kabloda problem olabilir.
Nötrino__ Femtopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 92 28 Temmuz 2020 #3 Ne kadar mantıklı bir teori açıkçası ben de emin değilim ama ekran kartınızda varsa eğer başka DP portundan denediniz mi? Belki port sorunludur.
Ne kadar mantıklı bir teori açıkçası ben de emin değilim ama ekran kartınızda varsa eğer başka DP portundan denediniz mi? Belki port sorunludur.