Dostlar Acer Nitro 5 AN515-58-775t model laptop kullanıyorum. Laptopa monitör bağlayabilmek için DisplayPort kablosu aldım fakat MUX Switch'i açınca bir uyarı veriyor ve monitör'de ki bağlantı kesiliyor. Ve NVIDIA Denetim Masası ayarlarındaki seçenekler azaldı. G-SYNC ayarıda gelmedi bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Durumu açıklayayım. MUX açınca iGPU kapanır. Sizin kullandığınız DP portu gördüğünüz gibi iGPU üstüne bağlı ve MUX açılınca görüntü ondan dolayı kapanır. Durum özetle bu. Bu arada Acer özelinde degil bütün laptoplar alanın
Durumu açıklayayım. MUX açınca iGPU kapanır. Sizin kullandığınız DP portu gördüğünüz gibi iGPU üstüne bağlı ve MUX açılınca görüntü ondan dolayı kapanır. Durum özetle bu. Bu arada Acer özelinde degil bütün laptoplar alanın