Kolay gelsin arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi forumlar.
Benim Gigabyte Aorus FI27Q-P monitörüm var. Bu monitörü ekran kartına DisplayPort ile bağladım. Monitörde ses ayarları var fakat ben monitörden ses alamıyorum. Acaba monitörden ses çıkışı alabilmek için ne yapmam gerekir.
Monitörde ses ayarları gözüküyor. Volüm azaltıp attırabiliyorum. Ama ses gelmiyor. Ses ayarı olduğuna göre ses çıkışı vardır diye düşündüm ama bilmiyorum.
Monitörde ses ayarları gözüküyor. Volüm azaltıp attırabiliyorum. Ama ses gelmiyor. Ses ayarı olduğuna göre ses çıkışı vardır diye düşündüm ama bilmiyorum.
Denetim Masası\Tüm denetim masası Öğeleri\Ses açılan pencerede atmış olduğum 1. resimdeki gibi monitör var mı? Varsa devre dışı mı? Devre dışıysa sağ tık etkinleştir ondan sonra 2. resimdekini gibi monitörü seçtiğin zaman ses monitörden gelir bir kontrol edin. Ben de DisplayPort ile bağlantı sağlıyorum ben de bir sıkıntı yok şu an.
Monitör etkin ve 2. resimdeki gibi monitörü seçtim ve hala ses gelmiyor. Ekran kartında 2 tane daha DisplayPort girişi var. Acaba diğer girişlere mi takmalıyım?