Distant Horizons için tectonic mı reterraforged modu mu?

Skylex09

Centipat
Daha fazla  
Distant horizons modunun ve bliss shader gölgelendiricisinin yanında, yüksek ve geniş dağlar, göz alıcı manzaralar için hangi dünya oluşturucusunu önerirsiniz?
Reterraforged mı yoksa tectonic mi?

ReTerraForged daha iyi olur. Distant horizons modunu curse forge'dan mı indirdin yoksa iris shader'dan mı?
Kendi deneyimim şöyle ben Distant horizons modunu tam iyi ayarlayamadım yani glitchler oluyordu bu yüzden sildim ama Distant horizons modu+camera modu+ReTerraForged+bliss shader ve bsl shader kullandım ikisi de gayet iyi bir görüntü sunuyor fakat Distant horizons bende çok iyi çalışmadı nedenini bilmiyorum 1.20.4 ve 1.20.1 de denedim ikisinde de iyi çalışmadı bazı yerleri yükleyemiyor glitchler oluyordu ayarlarıyla pek ilgilenmedim sadece full de kullandım eğer bu modları kullanacaksan ayarlarını iyi yapmalısın daha iyi bir kalite sağlar senin için ve sistemin iyiyse patrix pack öneririm 32x olan versiyonu çok iyi olmasa da 128x versiyonu(paralı) gayet iyi.

Son düzenleme:
reterraforged + biomes o' plenty + chunky(chunk generator) + bliss shaders dh + 2032 world height (datapack) + chunk fogu biraz arttırırsan hoş durur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı