Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #1 Oyundayken veya değilken sistem birden kapanıyor ve BIOS ekranına atıyor. F2 basıp tekrar giriyorum. Sıcaklık sorunum yok. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2020-10-02 172316.png 5,7 KB · Görüntüleme: 44
Oyundayken veya değilken sistem birden kapanıyor ve BIOS ekranına atıyor. F2 basıp tekrar giriyorum. Sıcaklık sorunum yok. Ne yapmam lazım?
A asdjs hasdhv Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 209 18 Haziran 2022 #2 Azulaa dedi: Oyundayken veya değilken sistem birden kapanıyor ve BIOS ekranına atıyor. F2 basıp tekrar giriyorum. Sıcaklık sorunum yok. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldun mu reis.
Azulaa dedi: Oyundayken veya değilken sistem birden kapanıyor ve BIOS ekranına atıyor. F2 basıp tekrar giriyorum. Sıcaklık sorunum yok. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldun mu reis.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #3 asdjs hasdhv dedi: Çözümünü buldun mu reis. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı değiştirdim hocam. Bilen arkadaşlar varsa yazsın .
asdjs hasdhv dedi: Çözümünü buldun mu reis. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı değiştirdim hocam. Bilen arkadaşlar varsa yazsın .