Herkese merhaba. İlk öncelikle belirtmek isterim ki bu Divinity: Original Sin 2 değil, belki size garip gelebilir ama bunu yazmam gerek
Divinity 2 Türkçe yamasını indirmek aşağıdaki linke tıklayın. Kurulumunu nasıl yapmanız gerektiğini "Kurulum.txt" dosyasında, yama ile ilgili bazı bilgileri ise "Oku.txt"dosyasında yazdım ve bunlara ilk önce bir bakmanızı öneririm. Oyunu maalesef 100% çeviremedik bazı engellerden dolayı ama önemli bir kısmını çevirdik, neredeyse 85%lik kısmını çevirdik. Pek profesyonel bir çalışma olduğunuz söyleyemeyiz ilk tecrübemizdi. Biz oyunu 2 kez test ettik ama gözümüzden bir şeyler kaçmış olabilir, yine de herhangi bir şikayetiniz olursa ve bir sorun, bir eksik fark ederseniz mftnmusic6386@gmail.com adresine mail atabilirsiniz veya buraya da yazabilirsiniz, fark etmez, ben de sorunları düzeltir ve yamayı güncellerim.
İndirme Link: Divinity 2 Türkçe Yama
Yazılar biraz küçük olabilir, okumakta zorluk çekiyorsanız bunu indirin, kurulumunu nasıl yapcağınızı yazdığım bir metin dosyası da orada var.
Merhaba, Dosyayı ZIP olarak VirusTotal'e yükleyebilir misiniz? Ardından buraya linkini atınız. Ana konuya ekleyelim. İndirecek kişilerin aklında soru işareti oluşmasın diye bu işlemleri yapıyoruz
Hayır yok. Bu arada yamanın güncel versiyonu Donanımhaber forumda paylaştım ama gariptir ki burada paylaşmamışım, unuttum herhalde.
Linkini buraya atıyorum, en aşağıda paylaştığım bağlantıya gidin oradan indirin