The critically acclaimed RPG that raised the bar, from the creators of Baldur's Gate 3. Gather your party. Master deep, tactical combat. Venture as a party of up to four - but know that only one of you will have the chance to become a God.
Türkçe Yamaları İndir - Yandex. Disk Virüs Total Sonucu Larian Studios'un en başarılı serisi olan Divinity, sadece stüdyonun değil aslında kendi tarzında en başarılı oyunların başında gelir. Açık dünyası ve sunduğu özgürlükler ile adından söz ettiren oyunlar, Divinity serisini başarılı hikaye...
The critically acclaimed RPG that raised the bar, from the creators of Baldur's Gate 3. Gather your party. Master deep, tactical combat. Venture as a party of up to four - but know that only one of you will have the chance to become a God.
Oyunun videosunu görmüştüm, sonradan adını unuttum. Kaç saattir adını hatırlamaya çalışıyordum forumda gezerken senin mesajını görüp uygun fiyata alıyorum çok teşekkür ederim
Ek soru: Benim cahilliğimden olabilir kusura bakmayın ama oyunun 1'ini oynamaya vs. Gerek yok değil mi?