Divinity: Original Sin 2 - Definitive alınır mı?

Arda_96

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar oyunu biliyorum, bayağı iyi bir oyun ama 240 TL verilir mi emin olamadım. Daha önce konu açılmış ancak zamdan önce hepsi anladığım kadarı ile. Bir de belirteyim, CS sağ olsun 140 var hesapta. 100 TL çıkıyor cebimden aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
300 saatim var. Fiyatının en iyi oyunu. Hatta fiyattan bağımsız oynadığım en iyi 10 oyundan birisi. Cebinizden 100 TL çıkacaksa bu mükemmel oyun için hiçbir şey. Kişisel görüşüm elbette.

Anladım teşekkür ederim bir şey daha soracağım 1 tane DLC var o önemli değil anladığım kadarı ile. Almam lazım mı?

Çok güzel bir oyun. Zamanım olsa yine oynardım ama maalesef zamanım yok.

Bende almaya karar verdim yorumlarınızdan sonra inşallah yakın zamanda tekrardan zaman ayırabilirsiniz kendiniz için.

Anladım iyi akşamlar kendinize iyi bakın.

DLC oyunu alınca yanında bedava geldi. Daha sonra almak isteyen arkadaş olursa haberi olsun. Ekstra para vermesin.

Eki Görüntüle 1940866

A Sir Lora'yı diyorsunuz. O normalde beraberinde geliyor diye söylememiştim bile ben. Digital Artbook'dan bahsediyorsunuz sanmıştım.

A sir Lora'yı diyorsunuz. O normalde beraberinde geliyor diye söylememiştim bile ben. Digital Artbook'den bahsediyorsunuz sanmıştım.

Baktım yukarı şimdi hata bende zaten adını söylemem lazımdı DLC'nin ama zaten Definitive olmasından belliydi orada da dalgınlığıma gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…