noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bu oyun alınır mı? Daha önce bu tarz oyun oynamadım hikayesi güzel mi? Uzun soluklu mu? Tavsiye ediyor musunuz? Cevaplarsanız sevinirim. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition on Steam The critically acclaimed RPG that raised the bar, from the creators of Baldur's Gate 3. Gather your party. Master deep, tactical combat. Venture as a party of up to four - but know that only one of you will have the chance to become a God. store.steampowered.com
Arkadaşlar bu oyun alınır mı? Daha önce bu tarz oyun oynamadım hikayesi güzel mi? Uzun soluklu mu? Tavsiye ediyor musunuz? Cevaplarsanız sevinirim. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition on Steam The critically acclaimed RPG that raised the bar, from the creators of Baldur's Gate 3. Gather your party. Master deep, tactical combat. Venture as a party of up to four - but know that only one of you will have the chance to become a God. store.steampowered.com
TaeTakemi Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 541 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #2 Alınır hocam her karakterin ayrı hikayesi ayrı seçimleri ayrı sonları var. Alışırsanız aşağı yukarı benim gibi 100 saat devirirsiniz.
Alınır hocam her karakterin ayrı hikayesi ayrı seçimleri ayrı sonları var. Alışırsanız aşağı yukarı benim gibi 100 saat devirirsiniz.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #3 TaeTakemi dedi: Alınır hocam her karakterin ayrı hikayesi ayrı seçimleri ayrı sonları var. Alışırsanız aşağı yukarı benim gibi 100 saat devirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
TaeTakemi dedi: Alınır hocam her karakterin ayrı hikayesi ayrı seçimleri ayrı sonları var. Alışırsanız aşağı yukarı benim gibi 100 saat devirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.