rozeb Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 İkisinden birini alacağım fakat karar veremedim. Aradaki farka değer mi? İlk oyun yeteri kadar tatmin edici mi (ikinciye göre)?
İkisinden birini alacağım fakat karar veremedim. Aradaki farka değer mi? İlk oyun yeteri kadar tatmin edici mi (ikinciye göre)?
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2023 #2 Baştan söyleyeyim ikinci oyun bir başyapıt. İlk oyunu oynamadım ama 2. kadar başarılı değil diye biliyorum.
Baştan söyleyeyim ikinci oyun bir başyapıt. İlk oyunu oynamadım ama 2. kadar başarılı değil diye biliyorum.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 6 Temmuz 2023 #3 rozeb dedi: İkisinden birini alacağım fakat karar veremedim. Aradaki farka değer mi? İlk oyun yeteri kadar tatmin edici mi (ikinciye göre)? Genişletmek için tıkla... İkinci oyuna o kadar para vereceksen az daha ekleyip Source Saga paketini al. Çıkamam diyorsan ilk oyun da güzeldir, pişman etmez.
rozeb dedi: İkisinden birini alacağım fakat karar veremedim. Aradaki farka değer mi? İlk oyun yeteri kadar tatmin edici mi (ikinciye göre)? Genişletmek için tıkla... İkinci oyuna o kadar para vereceksen az daha ekleyip Source Saga paketini al. Çıkamam diyorsan ilk oyun da güzeldir, pişman etmez.
rozeb Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 132923 dedi: İkinci oyuna o kadar para vereceksen az daha ekleyip Source Saga paketini al. Çıkamam diyorsan ilk oyun da güzeldir, pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Nesnel olarak 90TL lik bir fark var mı? Bir steam kullanıcısı (iki oyunda da 50+ vakit geçirmiş) ilk oyundaki savaş zorluğu üniversiteye gitmek ise 2.oyun anaokuluna gitmeye benzer demiş. Ben açıkçası stratejik savaş için alacağım.
132923 dedi: İkinci oyuna o kadar para vereceksen az daha ekleyip Source Saga paketini al. Çıkamam diyorsan ilk oyun da güzeldir, pişman etmez. Genişletmek için tıkla... Nesnel olarak 90TL lik bir fark var mı? Bir steam kullanıcısı (iki oyunda da 50+ vakit geçirmiş) ilk oyundaki savaş zorluğu üniversiteye gitmek ise 2.oyun anaokuluna gitmeye benzer demiş. Ben açıkçası stratejik savaş için alacağım.