Rieuxx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Divinity: Original Sin - The Source Saga on Steam store.steampowered.com Divinity: Original Sin 1 ve 2'yi ayrı ayrı almaya çalışırsak 12 dolar tutuyor indirimle. Sagadan yararlanırsak 270 TL (8.66 dolar) gibi çok iyi bir fiyata geliyor. Bu oyunlar en son TL iken ayrı ayrı 800 TL idi. Teklif 19 şubata kadar geçerli.
Divinity: Original Sin - The Source Saga on Steam store.steampowered.com Divinity: Original Sin 1 ve 2'yi ayrı ayrı almaya çalışırsak 12 dolar tutuyor indirimle. Sagadan yararlanırsak 270 TL (8.66 dolar) gibi çok iyi bir fiyata geliyor. Bu oyunlar en son TL iken ayrı ayrı 800 TL idi. Teklif 19 şubata kadar geçerli.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 13 Şubat 2024 #2 Larian oyunlarını komple alın geçin pişman olmazsınız. Bu iki oyundan indirimlere başlayın derim.
Sinister Sister Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #3 2,7 dolar da bakiyemde vardı burda kullanırım. Nays dışında %20 geri ödemesi olan bir sistem var mı?
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 13 Şubat 2024 #4 Sinister Sister dedi: 2,7 dolar da bakiyemde vardı burda kullanırım. Nays dışında %20 geri ödemesi olan bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... Nays artık %10 veriyor
Sinister Sister dedi: 2,7 dolar da bakiyemde vardı burda kullanırım. Nays dışında %20 geri ödemesi olan bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... Nays artık %10 veriyor
Sinister Sister Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #5 Consil55 dedi: Nays artık %10 veriyor Genişletmek için tıkla... Paparadan devam edeceğim. Nays'ı zaten kullanamıyorum İş Bankasında eski numaram kaldığı için kod o numaraya gidiyor.
Consil55 dedi: Nays artık %10 veriyor Genişletmek için tıkla... Paparadan devam edeceğim. Nays'ı zaten kullanamıyorum İş Bankasında eski numaram kaldığı için kod o numaraya gidiyor.
ridvan_turan Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #6 Sinister Sister dedi: Papara'dan devam edeceğim. Nays'ı zaten kullanamıyorum iş bankasında eski numaram kaldığı için kod o numaraya gidiyor. Genişletmek için tıkla... Papara'nın avantajı var mı? Avantajı varsa bende kullanabilirim.
Sinister Sister dedi: Papara'dan devam edeceğim. Nays'ı zaten kullanamıyorum iş bankasında eski numaram kaldığı için kod o numaraya gidiyor. Genişletmek için tıkla... Papara'nın avantajı var mı? Avantajı varsa bende kullanabilirim.
Sinister Sister Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #7 ridvan_turan dedi: Papara'nın avantajı var mı? Avantajı varsa bende kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... %10 iade ama her ay 25 lira sınır var maalesef.
ridvan_turan dedi: Papara'nın avantajı var mı? Avantajı varsa bende kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... %10 iade ama her ay 25 lira sınır var maalesef.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 13 Şubat 2024 #8 ridvan_turan dedi: Papara'nın avantajı var mı? Avantajı varsa bende kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Nays ile tek farkı sınırın 25 tl olması ama iadeyi anında vermesi.
ridvan_turan dedi: Papara'nın avantajı var mı? Avantajı varsa bende kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Nays ile tek farkı sınırın 25 tl olması ama iadeyi anında vermesi.