boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #1 Merhaba bugün Steam indirimlerinden divinity original sin 2 oynunu ve Baldur's Gate Enhanced Edition aldım ilk hangisini oynamalıyım? Konu nedir acaba ve nasıl oyunlardır?
Merhaba bugün Steam indirimlerinden divinity original sin 2 oynunu ve Baldur's Gate Enhanced Edition aldım ilk hangisini oynamalıyım? Konu nedir acaba ve nasıl oyunlardır?
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 21 Ocak 2023 #2 Hocam neler yaptınız? Bende 2 seriyi de şu an alıyorum. Ama Baldur's Gate biraz eski gözüküyor? Hala oynanır mı?
Hocam neler yaptınız? Bende 2 seriyi de şu an alıyorum. Ama Baldur's Gate biraz eski gözüküyor? Hala oynanır mı?
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 Hangisinden isterseniz ondan başlayabilirsiniz. Divinity OS 2 sevdiyseniz, Baldur's Gate 3 alın derim çünkü zamanı geldiğinde ciddi bir zam olacak.
Hangisinden isterseniz ondan başlayabilirsiniz. Divinity OS 2 sevdiyseniz, Baldur's Gate 3 alın derim çünkü zamanı geldiğinde ciddi bir zam olacak.
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 Silinen üye dedi: Hocam neler yaptınız? Bende 2 seriyi de şu an alıyorum. Ama Baldur's Gate biraz eski gözüküyor? Hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef oynayamadım çok eski 3 çıkınca kaçırmam ama serbestlik süper bayağı iyi oyun aslında
Silinen üye dedi: Hocam neler yaptınız? Bende 2 seriyi de şu an alıyorum. Ama Baldur's Gate biraz eski gözüküyor? Hala oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef oynayamadım çok eski 3 çıkınca kaçırmam ama serbestlik süper bayağı iyi oyun aslında
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 22 Ocak 2023 #5 boratess1 dedi: Maalesef oynayamadım çok eski 3 çıkınca kaçırmam ama serbestlik süper bayağı iyi oyun aslında Genişletmek için tıkla... Bende 3'ü oynamak istiyorum ama hikaye olarak 1 ve 2'yi de merak ediyorum. Oyunlarda biraz eski olunca çok fazla tahammül edemiyorum
boratess1 dedi: Maalesef oynayamadım çok eski 3 çıkınca kaçırmam ama serbestlik süper bayağı iyi oyun aslında Genişletmek için tıkla... Bende 3'ü oynamak istiyorum ama hikaye olarak 1 ve 2'yi de merak ediyorum. Oyunlarda biraz eski olunca çok fazla tahammül edemiyorum
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 Silinen üye dedi: Bende 3'ü oynamak istiyorum ama hikaye olarak 1 ve 2'yi de merak ediyorum. Oyunlarda biraz eski olunca çok fazla tahammül edemiyorum Genişletmek için tıkla... Yok yok cidden tahammül edilmiyor oyunlar baya iyi ama eski öyle oldu mu da olmuyor benden söylemesi
Silinen üye dedi: Bende 3'ü oynamak istiyorum ama hikaye olarak 1 ve 2'yi de merak ediyorum. Oyunlarda biraz eski olunca çok fazla tahammül edemiyorum Genişletmek için tıkla... Yok yok cidden tahammül edilmiyor oyunlar baya iyi ama eski öyle oldu mu da olmuyor benden söylemesi
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 22 Ocak 2023 #7 boratess1 dedi: Yok yok cidden tahammül edilmiyor oyunlar bayağı iyi ama eski öyle oldu mu da olmuyor benden söylemesi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
boratess1 dedi: Yok yok cidden tahammül edilmiyor oyunlar bayağı iyi ama eski öyle oldu mu da olmuyor benden söylemesi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #8 Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam