Divinity serisi vs Baldur's Gate

boratess1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün Steam indirimlerinden divinity original sin 2 oynunu ve Baldur's Gate Enhanced Edition aldım ilk hangisini oynamalıyım? Konu nedir acaba ve nasıl oyunlardır?

Hocam neler yaptınız?

Bende 2 seriyi de şu an alıyorum. Ama Baldur's Gate biraz eski gözüküyor? Hala oynanır mı?

Hangisinden isterseniz ondan başlayabilirsiniz. Divinity OS 2 sevdiyseniz, Baldur's Gate 3 alın derim çünkü zamanı geldiğinde ciddi bir zam olacak.

Hocam neler yaptınız?

Bende 2 seriyi de şu an alıyorum. Ama Baldur's Gate biraz eski gözüküyor? Hala oynanır mı?

Maalesef oynayamadım çok eski 3 çıkınca kaçırmam ama serbestlik süper bayağı iyi oyun aslında

Maalesef oynayamadım çok eski 3 çıkınca kaçırmam ama serbestlik süper bayağı iyi oyun aslında

Bende 3'ü oynamak istiyorum ama hikaye olarak 1 ve 2'yi de merak ediyorum. Oyunlarda biraz eski olunca çok fazla tahammül edemiyorum

Bende 3'ü oynamak istiyorum ama hikaye olarak 1 ve 2'yi de merak ediyorum. Oyunlarda biraz eski olunca çok fazla tahammül edemiyorum
Yok yok cidden tahammül edilmiyor oyunlar baya iyi ama eski öyle oldu mu da olmuyor benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…