Division 1 mi division 2 mi?

888498

Picopat
Makaleler
1
Arkadaşlar karlı temaları seven birisiyim fakat öyle çok da takıntılı değilim. Bu yüzden division 1 ilgimi çekmişti benim ama 2. oyun mu daha güzel ilk oyun mu karar veremedim. Görsellere bakınca birbirlerinden pek de farklı durmuyorlar. Farkları nedir bu oyunların ve hangisi alınmalı? Ayrıca spoilersız ilk ve 2. oyunun hikayesi nedir özet geçerseniz sevinirim.

Hikaye ve atmosfer için division 1 tabii ki de. Fakat daha fazla içerik sunuyor Division 2

division 1 ortam olarak daha güzel bence ama haritası küçük fakat DZ baya büyük. ayrıca içerik biraz az.

Division 2 hem haritası büyük hem içerik fazla ve 3 tane DZ mevcut.

ilk oyun hikaye bakımından biraz eksik ve az şey sunuyor ama 2.oyun hikaye olarak çok sey sunuyor. oyuna zaten güncelleme gelmeye devam ettiği için hikaye biraz olsa da genişliyor.

Division 1 in konusu: paralardan geçen ve çoğu virüsten daha tehlikeli olan bir virüs ortaya çıkıyor. çoğu insanın ölümüne sebep oluyor ve bunun sebebiyle de insanların bir kısmı ayaklanıp kendince hareket etmeye başlıyorlar, gruplaşıyorlar falan. çeteler oluşuyor. biz Division ajanları da bu günler için eğitildik ve kısacası insanları bazı dertlerden kurtarıp sehri kurtarcaz.

Division 2: ilk oyundan 3 veya 5 sene sonrasında geçiyor. olay hala aynı olay ama işin içine hem daha fazla çete hem de derin devletler falan karışıyor. çok düşman var ve çok fazla olay dönüyor hikaye olarak en fazla şey barındıran oyundur.

benim önerim ilk oyunu alman (her ne kadar 2.oyunu tavsiye etsem de aslında) ilk oyunu tavsiye ediyorum çünkü hikayeye oradan giriş yapman daha mantıklı ve sağlıklı olur. hem oyunun yapısına alışırsın hem de hikayeye önden bakış atarsın.

Peki sence division 1 Steam'de ne zaman indirime girer yoksa diğer türlü AC shadowsun çıkmasını bekleyip Ubisoft Plus alıp hem shadows hem division 1 oynayacağım.

Solo veya arkadaşlarınla campaign oynayacaksan tabi ki 1'den başla. Hikaye gerçekten çok güzel. Hoşuna giderse 2'den devam edebilirsin çünkü aynı senaryonun devamı. Online oynayacaksan ikisini de önermiyorum, malesef serverlar hile dolu. Sürekli rage atarsın.

Bak şimdi epeydir oynamamıştım, benim de canımı çektirdin. İndiriyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    265,4 KB · Görüntüleme: 31
Peki sence division 1 Steam'de ne zaman indirime girer yoksa diğer türlü AC shadowsun çıkmasını bekleyip Ubisoft Plus alıp hem shadows hem division 1 oynayacağım.
eğer ikisini de oynama şansın varsa Ubisoft Plus alabilirsin daha mantıklı.

Senin internet hızlıymış ya. Bizim eve maksimum 72 geliyor indirmeye atsam bir 2-3 saat beklemek zorundayım.

Sadece hikaye oynayacaksanız 1 aksi halde kesinlikle 2. oyun. Çünkü öldü yani ilk oyun son girdiğimde DZ'sinde bile kimse yoktu ama diğerine ise hala içerik gelmeye devam ediyor oyuncuları hala oynuyor vs.

Sadece hikaye oynayacaksanız 1 aksi halde kesinlikle 2. oyun. Çünkü öldü yani ilk oyun son girdiğimde Dz'sinde bile kimse yoktu ama diğerine ise hala içerik gelmeye devam ediyor oyuncuları hala oynuyor vs.

Yani ben zaten sadece hikaye kısmını oynayacağım Online tarafıyla pek işim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…