Division 2 alınır mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Voidu'da şu an 40 TL. Alınır mı sizce? Yoksa 1. oyunu da alınabilir mi 2. oyun yerine? 1. oyunu 20 TL. Ayrıca başka oyun önerileriniz varsa bekliyorum.

2. oyunu almanız daha mantıklı olur. Alınır mı? sorusuna gelecek olursak 40 TL'ye alınıp denenebilecek bir oyun.

Alınır. Alabiliyorsanız 1. oyunuda alıp önce onu oynayın.

Birinci oyun eskidi artık vakit kaybetmenize gerek yok bence.

Alınır. Alabiliyorsanız 1. oyunuda alıp önce onu oynayın.

2. oyunu almanız daha mantıklı olur. Alınır mı? Sorusuna gelecek olursak 40 TL'ye alınıp denenebilecek bir oyun.

Açıkçası hayatımda çok fazla Ubisoft oyunu oynamadım. Assassin Creed serisinden 2-3 tane oyun oynadım sadece. Bir de Crew2 oynadım. Onun dışında başka bir Ubisoft oyunu oynamadım. Kendini tekrar eder diye korkuyorum.

Açıkçası hayatımda çok fazla Ubisoft oyunu oynamadım. Assassin Creed serisinden 2-3 tane oyun oynadım sadece. Bir de Crew2 oynadım. Onun dışında başka bir Ubisoft oyunu oynamadım. Kendini tekrar eder diye korkuyorum.

Genel Ubisoft oyunlarının sorunu tekrara düşme bu oyunda da biraz var. Bir de eğer oyunu alacaksaniz DLC paketlerini de almalısınız yoksa pek bir anlamı kalmıyor.

Genel Ubisoft oyunlarının sorunu tekrara düşme bu oyunda da biraz var. Bir de eğer oyunu alacaksaniz DLC paketlerini de almalısınız yoksa pek bir anlamı kalmıyor.

Yani açıkçası bende şu an 100 TL var. Diyorum acaba birkaç oyun Steam'den mi alsam yoksa bunu mu? Ayrıca DLC fiyatı çok pahalı. Rainbow Six Deluxe paketi var extracion+Siege Deluxe Edition veriyor onu alırım daha iyi çevrimiçi hem.

Yani açıkçası bende şu an 100 TL var. Diyorum acaba birkaç oyun Steam'den mi alsam yoksa bunu mu? Ayrıca DLC fiyatı çok pahalı. Rainbow Six Deluxe paketi var extracion+Siege Deluxe Edition veriyor onu alırım daha iyi çevrimiçi hem.

Rainbow Six Deluxe daha iyi tabii ki, hem Rainbow Six extracion da Steam'e yeni geldi ve divisiondan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı