Division 2 çökme hatası

Emirunutmaz

Hectopat
Ben bu epic indirimden (1-2 ay önce) Division 2 aldım fakat oyun bende sürekli çöküyor ve nedenini bilmiyorum.
Sadece tek bir şey biliyorum o da Division 2'yi açtığım zaman işlemci kullanımı %100 oluyor hatta kaynak izleyicilerine baktığım zaman %110 oluyor ve anında çöküyor ve bu en fazla 5 saniye sürüyor, oyun açılıyor işlemci kullanımı artıyor sonra %100 olup çöküyor ve çökme hatasının kodu falan da yok. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Bir çok kaynağa baktım fakat bulamadım. Sistem özelliklerim:

AMD Ryzen 3600.
MSI Gaming Z RTX 2060.
16 GB 3000MHz RAM.
Ve SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bir incele istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu anladığım kadarıyla oyun içindeki bir hata yani oyunun bölümlerinden biri, benim sorunum ise daha oyun doğru düzgün açılmadan çökme hatası verip kapanması. Yine de cevabın için teşekkür ederim fakat bende işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı