Çözüldü Division 2 Oynarken Wattman Ayarlarının Sıfırlanma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TankerNejla

Hectopat
The Division 2'yi oynarken PC mavi ekran veriyor. PC'yi tekrar açtığımda Radeon WattMan ayarları sıfırlandı diyor.
RX590
DADG2

Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000119 (0x0000000000000001, 0x0000000000000805, 0x0000000000000005, 0xffff840f78ccb000). Döküm şuraya kaydedildi: C:\Windows\MEMORY.DMP. Rapor Kimliği: 00000000-0000-0000-0000-000000000000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bazen internette gezerken de hoparlörden bir saniyeliğine o ses geliyor.

Cooler Master MWE 500W.
BIOS güncel.
Dump dosyası:
Mavi ekrandayken hoparlörden drrr diye ses geliyor.

Sorun oyunla alakalıymış. Güncellemeden sonra düzeldi.
Raporun kendisini paylaşın bizimle, içinde bulduklarınızı değil. Her halükarda ekran kartınızda bir sorun var. Overclock varsa kaldırın. Yoksa GPU saat frekansını düşürün biraz AfterBurner ile ya da Gigabyte'ın yazılımı AORUS ENGINE ile.

Ya da AORUS ENGINE ile kartı OC Mode yerine Oyun Mode'a alıp deneyin.

C:\Windows\Minidump diye bir dosya olmalı. İçindeki en yeni dosyayı google drive gibi güvenilir sitelerden upload edip paylaşın. Dosyaları incelemeyi bilmiyorum ama benden daha iyi olanlar bunu inceleyip sana hatanın neyden kaynaklandığını anlatırlar.

Pc'nin mavi ekran verdiği saatin minidump dosyası yok, oluşmamış. Memory. dmp dosyası 1Gb olduğu için upload edemiyorum. Bir de 10 dakika FurMark testi yapmama rağmen mavi ekran vermedi. Ekran kartında OverClock yok.

Ekran kartı sıcaklığı en yüksek 78 derece oldu testte.

Cooler Master MWE 500w.
BIOS güncel.
Dump dosyası:

Son düzenleme:
Cooler Master MWE 500W.
BIOS güncel.
Dump dosyası:

RX570 ekran kartım var aynı sorunu bende yaşıyorum.
RX570 sistemim var ben ve arkadaşlarım belirli aralıklarla yüksek grafikli oyunlarda bir anda dıt sesi geliyor ekran gidiyor no signal kasa çalışmaya devam ediyor ama restart atmadan PC görüntü gelmiyor.

Bu hatalar yüzünden 10 yaş yaşlandım.

Keşke GTX1050 Ti Gaming X alsaydım diyorum.

Bence sorunlar hem yazılımsal hem donanımsal kısaca AMD bu işi yapamıyor bence ucuz olsun diye kalitesiz ürünler üretiyor.
Kesinlikle önermem yemişim FPS'ini.

Bazen internette gezerken de hoparlörden bir saniyeliğine o ses geliyor.

Cooler Master MWE 500W.
BIOS güncel.
Dump dosyası:

Sorun oyunla alakalıymış. Güncellemeden sonra düzeldi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı