CharmQuell Femtopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar selam. Steam'de gezerken division 1'in deneme sürümünü gördüm ve yükledim. Sonrada Ubisoft'un mağazasında aynı deneme sürümünü gördüm, şimdi ben bu deneme sürümünü Steam'den oynayıp bitirsem, sonrasında Ubisoft'un mağazasındakini yüklesem tekrardan deneme sürümünü oynayabilir miyim? Yoksa Steam'de oynadığım için kabul etmez mi? Dosya Ekleri resim_2022-08-05_023945557.png 909,5 KB · Görüntüleme: 53 Ekran görüntüsü 2022-08-05 021846.png 314,8 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar selam. Steam'de gezerken division 1'in deneme sürümünü gördüm ve yükledim. Sonrada Ubisoft'un mağazasında aynı deneme sürümünü gördüm, şimdi ben bu deneme sürümünü Steam'den oynayıp bitirsem, sonrasında Ubisoft'un mağazasındakini yüklesem tekrardan deneme sürümünü oynayabilir miyim? Yoksa Steam'de oynadığım için kabul etmez mi?
efe2839 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 CharmQuell dedi: Arkadaşlar selam. Steam'de gezerken division 1'in deneme sürümünü gördüm ve yükledim. Sonrada Ubisoft'un mağazasında aynı deneme sürümünü gördüm, şimdi ben bu deneme sürümünü Steam'den oynayıp bitirsem, sonrasında Ubisoft'un mağazasındakini yüklesem tekrardan deneme sürümünü oynayabilir miyim? Yoksa Steam'de oynadığım için kabul etmez mi? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz hocam sorun olacağını düşünmüyorum.
CharmQuell dedi: Arkadaşlar selam. Steam'de gezerken division 1'in deneme sürümünü gördüm ve yükledim. Sonrada Ubisoft'un mağazasında aynı deneme sürümünü gördüm, şimdi ben bu deneme sürümünü Steam'den oynayıp bitirsem, sonrasında Ubisoft'un mağazasındakini yüklesem tekrardan deneme sürümünü oynayabilir miyim? Yoksa Steam'de oynadığım için kabul etmez mi? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz hocam sorun olacağını düşünmüyorum.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.827 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 5 Ağustos 2022 #3 CharmQuell dedi: Arkadaşlar selam. Steam'de gezerken division 1'in deneme sürümünü gördüm ve yükledim. Sonrada Ubisoft'un mağazasında aynı deneme sürümünü gördüm, şimdi ben bu deneme sürümünü Steam'den oynayıp bitirsem, sonrasında Ubisoft'un mağazasındakini yüklesem tekrardan deneme sürümünü oynayabilir miyim? Yoksa Steam'de oynadığım için kabul etmez mi? Genişletmek için tıkla... Oynarsininiz 2 side ayrı platform sonucta. Dubreuil dedi: Oynarsininiz 2 side ayrı platform sonucta. Genişletmek için tıkla... Sonuçta denemeden bilemeyiz
CharmQuell dedi: Arkadaşlar selam. Steam'de gezerken division 1'in deneme sürümünü gördüm ve yükledim. Sonrada Ubisoft'un mağazasında aynı deneme sürümünü gördüm, şimdi ben bu deneme sürümünü Steam'den oynayıp bitirsem, sonrasında Ubisoft'un mağazasındakini yüklesem tekrardan deneme sürümünü oynayabilir miyim? Yoksa Steam'de oynadığım için kabul etmez mi? Genişletmek için tıkla... Oynarsininiz 2 side ayrı platform sonucta. Dubreuil dedi: Oynarsininiz 2 side ayrı platform sonucta. Genişletmek için tıkla... Sonuçta denemeden bilemeyiz
efe2839 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #4 Dubreuil dedi: Oynarsininiz 2 side ayrı platform sonucta. Sonuçta denemeden bilemeyiz Genişletmek için tıkla... hocam ben oyun öneri diye bi konu açtım önerdiğiniz oyun varsa oraya yazabilirmisiniz oynamak isterim
Dubreuil dedi: Oynarsininiz 2 side ayrı platform sonucta. Sonuçta denemeden bilemeyiz Genişletmek için tıkla... hocam ben oyun öneri diye bi konu açtım önerdiğiniz oyun varsa oraya yazabilirmisiniz oynamak isterim
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.827 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 5 Ağustos 2022 #5 efe2839 dedi: Hocam ben oyun öneri diye bir konu açtım önerdiğiniz oyun varsa oraya yazabilir misiniz oynamak isterim Genişletmek için tıkla... Yenimi açtin. Daha yayinlanmamis
efe2839 dedi: Hocam ben oyun öneri diye bir konu açtım önerdiğiniz oyun varsa oraya yazabilir misiniz oynamak isterim Genişletmek için tıkla... Yenimi açtin. Daha yayinlanmamis
efe2839 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #6 Dubreuil dedi: Yenimi açtin. Daha yayinlanmamis Genişletmek için tıkla... onaylanmamış sanırım hocam