Shitokazee Megapat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 168 20 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ödev için bu iki çekim modundan çekilmiş fotoğraf lazım ama aynı öge üzerinde ve benim dslr makinem yok bu yüzden elinde varsa olan atabilir mi? (Seçmeli Ders)
Arkadaşlar ödev için bu iki çekim modundan çekilmiş fotoğraf lazım ama aynı öge üzerinde ve benim dslr makinem yok bu yüzden elinde varsa olan atabilir mi? (Seçmeli Ders)
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 20 Haziran 2021 #2 İnternette bulabilirsiniz. Yok bulamadım dersen @SideWinder üstat yardım edebilir size. Diyafram, perde hızı ve ISO değerini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Yani konu derin... Çokça örnek verilebilir.
İnternette bulabilirsiniz. Yok bulamadım dersen @SideWinder üstat yardım edebilir size. Diyafram, perde hızı ve ISO değerini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Yani konu derin... Çokça örnek verilebilir.
Shitokazee Megapat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 168 20 Haziran 2021 #3 Megaton dedi: İnternette bulabilirsiniz. Yok bulamadım dersen @SideWinder üstat yardım edebilir size. Diyafram, perde hızı ve ISO değerini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Yani konu derin... Çokça örnek verilebilir. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı kendimiz çekmemiz lazım yani internetten olmaz yinede teşekkür ederim.
Megaton dedi: İnternette bulabilirsiniz. Yok bulamadım dersen @SideWinder üstat yardım edebilir size. Diyafram, perde hızı ve ISO değerini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Yani konu derin... Çokça örnek verilebilir. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı kendimiz çekmemiz lazım yani internetten olmaz yinede teşekkür ederim.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 20 Haziran 2021 #4 Shitokazee dedi: Fotoğrafı kendimiz çekmemiz lazım yani internetten olmaz yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... A modu ile çeksem diyeceğim ama benim kamera kötü. @Shitokazee Ödevin süresi ne kadar? Son düzenleme: 20 Haziran 2021
Shitokazee dedi: Fotoğrafı kendimiz çekmemiz lazım yani internetten olmaz yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... A modu ile çeksem diyeceğim ama benim kamera kötü. @Shitokazee Ödevin süresi ne kadar?
Shitokazee Megapat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 168 20 Haziran 2021 #5 Megaton dedi: A modu ile çeksem diyeceğim ama benim kamera kötü. @Shitokazee Ödevin süresi ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkür ederim yardımın için.
Megaton dedi: A modu ile çeksem diyeceğim ama benim kamera kötü. @Shitokazee Ödevin süresi ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkür ederim yardımın için.