Diyanet İşleri Başkanlığına Ali Erbaş tekrardan atandı

Bu kararnamenin 2. 3 ve 7. maddeleri neymiş abicim ya, çıkar göster.

Hayırlı olsun hayırlı olsun da zaten kabinede değil miydi, niye atandı? Ben ilk haberi duyduğumda istifa etti sonra yeniden atandı sandım. Fakat böyle bir olayda olmamış.

Bu adam faize helal mi demişti ben mi yanlış hatırlıyorum? Umarım ben yanlış hatirliyorumdur.

Yanlış hatırlıyorsunuz.
TOKİ evlerinin satılmasında faizin haram olmadığını, karşılıklı ticaret olduğu için caiz olduğunu söylemişti kendisi. Bence doğru hatırlıyorum ama dediğim gibi umarım yanlıştır. Her ne kadar Show TV olsa da haberi de var zaten. Kendi konuşması da var bakanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse umarım yanılırım. Gerçi ülkede din, halkı kandırmak için kullanılan bir araç haline gelmiş durumda. Orası ayrı bir konu.

Bankada sana kredi veriyor, yardıma ihtiyacın olmasa almazsın değil mi? Yardım bu. Yardım kanka. Yok kesinlikle TOKİ satışları artsın diye gidip yalan yanlış fetva vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…