Diyarbakır'da hacker operasyonu: 85 milyonun kimlik verisi sızdırıldı

Verilerimize sahip çıkamıyorsanız bırakın gidin yahu bu nedir böyle habire veri çalınıyor. Bizim çok yetenekli siber gruplarımız yok mu onlarla anlaşın falan. (Ayyıldız Tim, Türk Hack Grup vb.)

@One Face
Eğer dediğim hususun ne denli zararlı olduğunu görmek isterseniz size bir video atıyorum onu izleyiniz lütfen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şikayet edebilirsiniz, DC paylaşmaz bile verileri savcılıkla, Savcılığa şikayet etseniz İP bilgisinden barındırma yer hizmet sağlayıcıya başvururlar sonra da giderler Discord örneğin yazabilirler, Fakat Discord gibi birçok platform paylaşır paylaşmaz tam bir muammadır.

Üstüne vekil sunucu yani proxy ya da bilumum VPN benzeri çözümler hesaba katarsak da:

Sizlerin yapması gereken en iyi şey şudur.

Bununla alakalı farkındalık yaratmalı, arkadaşlarınızdan biz şöyleyiz biz böyleyiz biz şunu şunu yaparız gibi sürekli her yerde car car propaganda yapan işbu arkadaşlarınızı tespit edip içinizde eritip derslerini vermeye çalışınız.

Teknik konularda bilgilenmeye çalışınız, ve vahametin farkında olmaya çalışınız.

Örneğin benim 70 sayfayı geçkin siber tehdit yazım var, ilgili kuruluşlara gönderdim bir iki üniversiteye ite kaktıra anca kapattırabildim ve düzelttirdim sunucularını.

Örneğin bizim gibi insanların en çok korktuğu şey, kamuoyu olsun olmasın hiç sıkıntı değil. Sorun bizlere saldıran ve sürekli bizleri itibarsızlaştırıp konuyu sapıttıran cahil Türk gençleri.

Onları kullanan işbu medyalar fenomenler sunucular spikerler işbu STK ortam.

Türkiye'nin siber güvenliği dünyada en zayıf ülkeler sıralamasındadır açın KVKK'yı denetçi ihbarlarına bakın, sayısız o inanılmaz büyük ölçekte firmaların kurumların kuruluşların sunucularının ele geçirildiğini fidye istekleri şu bu hatta çalıntılar hatta silintiler yapıldığını görürsünüz.
Fakat bu kurumların hiçbiri ne müşterilerine ne vatandaşlara zerre açıklama yapmaz.
Onun yerine cahil Türk gençlerini insanların üstüne salarlar.
Eğer arkadaşlarınızdan Türkün gücü 82 Washington tarzında oldukça cahil olanlarınız varsa bunları eğer arkadaş çevrenizde eğitebiliyorsanız:
Bütün gençler böyle cahilliklere karşı bilinçli olursa, işte o zaman bu sektör iş yapamaz hale gelir.
Yoksa hayatlar Paris hayaller Soma'li Kenya Sudan devam eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yıl bir şekilde bütün vatandaşların kimlik bilgilerinin sızmasına ya da ortaya dökülmesine alıştık artık. İşin ilginci kimseden ses de çıkmıyor.

Arkadaşlar 2021 yılının nisan-mayıs ayları arasında Vodafone operatöründen kendi adıma yasal olarak hat almıştım sizce sızmış mıdır numaram GSM sorgu hizmetine.

benim tcmi ben dışında herkes biliyo bunea.

Koskoca Halk Sağlığı Yönetim Sistemi'ne Hacı hocalar gelirse öyle olur
kim bilir hangi epostaya tıklamıştır.

Bir sabah uyandığımız zaman bakacağız ki ülke elden gitmiş. Ya kardeşim hiç mi güvenlik önlemi almadınız ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…