Diyet programı nasıldır?

alper2009

Yoctopat
Daha fazla  
Fitness yapmaya başladım ama bende skinny fat dedigimiz yağlı vücudun olduğu için diyete baslayacagim. Diyetimde günlük 200 gr tavuk 3 yumurtadan oluşuyor. Temel olarak yağlanmamak ve kilo almamak için karbonhidrat almamaya çalışıyorum.

Ek olarak 165 kilom 61.

Böyle bir diyet programı olamaz hocam karbonhidrat almazsanız vücut antrenman sonrası kasların ihtiyacı olan glikojeni karbonhidrattan alamazsa proteinleri parçalar bu da uzun vadede aldığınız proteinin bir kısmının boşa gitmesi demek beyin performansınıda etkiler ayrıca uzun vadede metabolizmanız yavaşlar ve yağ yakmanız çok daha zorlaşır

Berbat. Karbonhidrat almayıp bu kadar az yiyerek sadece vücudunu strese sokarsın kortizolü yükseltirsin ve kas gelişimini yavaşlatırsın. Daha yenisin zaten boşver yağı ye hayvan gibi 60 kilosun zaten önce kas kazan ileride cuta girersin.

Karbsız ve yağsız diyet olamaz. Yağı günlük kilo başına x0.8-1'in altına düşürürsen hormon düzenin bozulur. Karb yemezsen antrenman performansı sağlayamazsın dolaylı yoldan kas inşa etmeni zor hale getirir.

Dostum şeker, abur cubur kes yeşillik ye bunun dışında kendini kilitleme hayatına devam et
Fitness da yaptığın için iyi olacaksın
Ama yok 3 yumurta 100 gr tavuk vs diye kısıtlama.

Artıdan yazdıklarım dışında bişey yememeye çalışıcam bir de fazla su içmek yağ yakımı için faydalı mıdır onu merak ediyorum
Hem yağ yakıp hem kas kazanmak istiyorum amacım direk estetik bir vücuda ulaşmak izlediğim bır kaç kanalda karbonhidrat tuketmemem gerektiğini söylüyorlar yağ yakmak istememin sebebide benim arkadaşım zayıf başladı.ben 4 o 6. Ayında belli bı oranda kasları belirgin olmaya başladı ama bende sadece kilolar artıyor yağlı oldugum için gelişim varda bile hiç belli olmuyor bu yüzdende direk yağ yakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…