BySamifaki Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 Vücut geliştirme ile uğraşıyorum. İnternetten kişiye özel diyet listesi satın almaya karar verdim. Önerebileceğiniz güzel bir site, kişi falan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Vücut geliştirme ile uğraşıyorum. İnternetten kişiye özel diyet listesi satın almaya karar verdim. Önerebileceğiniz güzel bir site, kişi falan var mı?
ibrahim halil yigit Kilopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #2 Shredded brothers 3 aylık program seti var çok iyi arkadaşım kullanıyor bayağı iyi verim alıyor.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 Diyetisyene git, ne istediğini anlat; spor programından, çalışma saatlerinde bahset ve sana öneride bulunmasını iste. Seni hiç görmemiş insanların elinden çıkmış listelerle iş yapma.
Diyetisyene git, ne istediğini anlat; spor programından, çalışma saatlerinde bahset ve sana öneride bulunmasını iste. Seni hiç görmemiş insanların elinden çıkmış listelerle iş yapma.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 5 Temmuz 2022 #4 ibrahim halil yigit dedi: Shredded brothers 3 aylık program seti var çok iyi arkadaşım kullanıyor bayağı iyi verim alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar iyi değil, diyet programı olarak çoğu kişiye benzer şeyi yazıyorlar.
ibrahim halil yigit dedi: Shredded brothers 3 aylık program seti var çok iyi arkadaşım kullanıyor bayağı iyi verim alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar iyi değil, diyet programı olarak çoğu kişiye benzer şeyi yazıyorlar.