Diyetisyene gitmeden önce ne yapılmalı?

309525

Hectopat
Kendinizi en iyi kendiniz tanırsınız derler. Basketbol kursuna başladım. Yakında spor salonuna gideceğim. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek ve kas yapmak isteyen birisiyim. İnternetten araştırarak kendi diyet programınızı oluşturmanız mümkün mü? Diyetisyenin farkı nedir? İnternette çeşitli kitaplar var beslenme ile ilgili, bu kitaplardan hangilerini okumamı tavsiye edersiniz? Boy uzamasına yardımcı bildiğiniz bir şey var mı? Diyetisyene gitmeden önce kan tahlili ve alerji testleri ile gitmek daha iyi olur mu sizce?

Ben sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırmıştım. Fazla ya da eksik çıkan sonuçlarımda normale dönünce gitmiştim diyetisyene. Tavsiyem sizde öyle yapın.

Hocam.

Diyetisyeni kendi araştırmanız bol oldukça gereksiz buluyorum boy uzaması için basketbolun bayağı katkısı olur bir de sıçrama hareketleri yappmak ve ilk 1 2 ay sizi yormayacak kadar ağırlık kaldırmak iyi olacaktır kilonuz fazla ise ve estetik bir vücuda sahip olmak isterseniz bel hareketleri yarım mekik kardiyoyu fazla tutmanız gerekir iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…