Diyette bitter çikolata yenir mi?

Muratt34

Yoctopat
Kilo fazla var. Programımda 1000 kalori açık oluşturdum ve yeterince doyuyorum. Vitamin takviyesi de alıyorum.

1000 kalori açığa rağmen sizce bitter çikolata bile yememeli miyim? Filtre kahve içmeyi çok severim şekersiz ama hep yanında 3-4 parça bitter çikolata olsun diyorum.

Kaç kilosun? 2000 kaloriden aşağı düşme. Hiç şeker yememek en iyisi çünkü az da olsa yine şeker ihtiyacını tetikliyor. Sigarayı bırakmak gibi. 2 hafta hiç şeker yemezsen istememeye başlarsın zaten.

Muhtemelen en fazla 1750 kalori alıyorum. Daha fazla almaya çalışırsam gereksiz yere fazla yemiş olacağım çünkü doyuyorum. En önemli nokta sucuk-salam vs hariç hiç bir et yemiyorum, tavuk da dahil. Sevmiyorum çünkü. Bir de aldığım vitaminlere güveniyorum, içeriği çok sağlam. Vitamin eksikliğim olmaz. Kolajen takviyesi de kullanıyorum.

1.86 120 kilo civarı

Filtre kahve çok seviyorum bu yüzden sordum bitteri. Ama gerekirse 1 sene yemeyeyim.

İnternet araştım da, bence yiyebilir.

Banada düzgün diyet programı var mı bugün 1 ton şey yedim her yediğimde pişman oluyorum 173 boy 90 kiloyum .

Bitter zaten diyette canınız şeker çektiğinizde önerilen bir şey. Fazla kaçırmamak şartıyla yiyebilirsiniz.

Biz spor yaparken bitter çikolatayı antrenman öncesi, az birşey yiyoruz. Pump etkisini arttırıyor ve enerji veriyor. Ancak sonuç olarak şeker oranı çok yüksek. Az yenmeli.

Kalori açığı 200-300 olur üstüne de kardiyo yaparsınız biter. 1K çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…