S semihşahin Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Diyette aile evinde yaşadığım için akşam yemeğinde ne varsa onu yiyorum. Et kavurma ve pilav yedim diyetim bozuldu mu?
Diyette aile evinde yaşadığım için akşam yemeğinde ne varsa onu yiyorum. Et kavurma ve pilav yedim diyetim bozuldu mu?
waren586450 Picopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 25 Mayıs 2024 #2 semihşahin dedi: Diyette aile evinde yaşadığım için akşam yemeğinde ne varsa onu yiyorum. Et kavurma ve pilav yedim diyetim bozuldu mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını düşünmüyorum,pilav zaten bazıları diyetteyken yiyor
semihşahin dedi: Diyette aile evinde yaşadığım için akşam yemeğinde ne varsa onu yiyorum. Et kavurma ve pilav yedim diyetim bozuldu mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olacağını düşünmüyorum,pilav zaten bazıları diyetteyken yiyor
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 25 Mayıs 2024 #3 Beyaz un, ekmek, paketli gida yemiyorsun, sekerli icecek icmiyorsun. Her gun salata yiyorsun, 8'den sonra bir sey yemiyorsun, pankreasini dinlendiriyorsun, kilo veriyorsun. Calculus sorusu cozmuyoruz fazla kompleks degil bu diyet isi.
Beyaz un, ekmek, paketli gida yemiyorsun, sekerli icecek icmiyorsun. Her gun salata yiyorsun, 8'den sonra bir sey yemiyorsun, pankreasini dinlendiriyorsun, kilo veriyorsun. Calculus sorusu cozmuyoruz fazla kompleks degil bu diyet isi.
S semihşahin Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 Yaşım 16 bu arada.