B ByHyTaha Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 ASUS Vivobook 15 X505bp bir laptop ana kartım var. BIOS pilini değiştirmek istedim ama anakartın BIOS pili takmaya yeri yoktu RAM, işlemci, ekran kartı, bantların altına ve kasaya baktım hiçbir şekilde bulamadım yardım edin! Dosya Ekleri IMG_20230515_145222.jpg 361,4 KB · Görüntüleme: 174 IMG_20230515_145207.jpg 276 KB · Görüntüleme: 143 IMG_20230515_145202.jpg 115,7 KB · Görüntüleme: 132 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2023
ASUS Vivobook 15 X505bp bir laptop ana kartım var. BIOS pilini değiştirmek istedim ama anakartın BIOS pili takmaya yeri yoktu RAM, işlemci, ekran kartı, bantların altına ve kasaya baktım hiçbir şekilde bulamadım yardım edin!
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 15 Mayıs 2023 #2 Laptop BIOS pilleri, genelde plastik kılıf içerisinde olur, soketle anakarta takılır, öyle bir parça sökmediniz mi? Artı 0 Eksi
Laptop BIOS pilleri, genelde plastik kılıf içerisinde olur, soketle anakarta takılır, öyle bir parça sökmediniz mi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Mayıs 2023 #3 Marix dedi: Laptop BIOS pilleri, genelde plastik kılıf içerisinde olur, soketle anakarta takılır, öyle bir parça sökmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bazılarında bataryadan güç aldığını da gördüm. ByHyTaha dedi: BIOS pilini değiştirmek istedim ama anakartın BIOS pili takmaya yeri yoktu Genişletmek için tıkla... Bu durumda BIOS bataryanın gücünü kullanmaktadır. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Laptop BIOS pilleri, genelde plastik kılıf içerisinde olur, soketle anakarta takılır, öyle bir parça sökmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bazılarında bataryadan güç aldığını da gördüm. ByHyTaha dedi: BIOS pilini değiştirmek istedim ama anakartın BIOS pili takmaya yeri yoktu Genişletmek için tıkla... Bu durumda BIOS bataryanın gücünü kullanmaktadır.
KS KS B ByHyTaha Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #4 Marix dedi: Laptop BIOS pilleri, genelde plastik kılıf içerisinde olur, soketle anakarta takılır, öyle bir parça sökmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayrı Sökmedik Nizel G dedi: Bazılarında bataryadan güç aldığını da gördüm. Bu durumda BIOS bataryanın gücünü kullanmaktadır. Genişletmek için tıkla... sistem bios pili yok gibi sürekli bios kendini tekrar başa alıyo Artı 0 Eksi
Marix dedi: Laptop BIOS pilleri, genelde plastik kılıf içerisinde olur, soketle anakarta takılır, öyle bir parça sökmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayrı Sökmedik Nizel G dedi: Bazılarında bataryadan güç aldığını da gördüm. Bu durumda BIOS bataryanın gücünü kullanmaktadır. Genişletmek için tıkla... sistem bios pili yok gibi sürekli bios kendini tekrar başa alıyo
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Mayıs 2023 #5 ByHyTaha dedi: Hayrı Sökmedik sistem bios pili yok gibi sürekli bios kendini tekrar başa alıyo Genişletmek için tıkla... Anakartı önlü arkalı net bir şekilde paylaşın. Artı 0 Eksi
ByHyTaha dedi: Hayrı Sökmedik sistem bios pili yok gibi sürekli bios kendini tekrar başa alıyo Genişletmek için tıkla... Anakartı önlü arkalı net bir şekilde paylaşın.
KS KS B ByHyTaha Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #6 Nizel G dedi: Anakartı önlü arkalı net bir şekilde paylaşın Genişletmek için tıkla... saten fotorfta 2 yüzüde var dediğimiz gibi anakartta her yerine baktık ram altı fan ların arası v.s hiç biyerde yok anakartta değil kısacası Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Anakartı önlü arkalı net bir şekilde paylaşın Genişletmek için tıkla... saten fotorfta 2 yüzüde var dediğimiz gibi anakartta her yerine baktık ram altı fan ların arası v.s hiç biyerde yok anakartta değil kısacası
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 15 Mayıs 2023 #7 Kasa görselinde , sağda mavi beyaz kablo var, bahsettiğim kılıflı pilin soketi olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS B ByHyTaha Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #8 Marix dedi: Kasa görselinde , sağda mavi beyaz kablo var, bahsettiğim kılıflı pilin soketi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hayır baktık haporlör belki içine saklamışlardır dedik açtık ama yine yoktu Artı 0 Eksi
Marix dedi: Kasa görselinde , sağda mavi beyaz kablo var, bahsettiğim kılıflı pilin soketi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hayır baktık haporlör belki içine saklamışlardır dedik açtık ama yine yoktu
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Mayıs 2023 #9 ByHyTaha dedi: saten fotorfta 2 yüzüde var dediğimiz gibi anakartta her yerine baktık ram altı fan ların arası v.s hiç biyerde yok anakartta değil kısacası Genişletmek için tıkla... Olup olmadığını mı sordum ben sana? ByHyTaha dedi: hayır baktık haporlör belki içine saklamışlardır dedik açtık ama yine yoktu Genişletmek için tıkla... Pil bu devlet sırrı mı? Yastık altına para mı saklanıyor? Artı 0 Eksi
ByHyTaha dedi: saten fotorfta 2 yüzüde var dediğimiz gibi anakartta her yerine baktık ram altı fan ların arası v.s hiç biyerde yok anakartta değil kısacası Genişletmek için tıkla... Olup olmadığını mı sordum ben sana? ByHyTaha dedi: hayır baktık haporlör belki içine saklamışlardır dedik açtık ama yine yoktu Genişletmek için tıkla... Pil bu devlet sırrı mı? Yastık altına para mı saklanıyor?
KS KS B ByHyTaha Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #10 Nizel G dedi: Olup olmadığını mı sordum ben sana? Pil bu devlet sırrı mı? Yastık altına para mı saklanıyor? Genişletmek için tıkla... vallaha bizde bilmiyoz devlet sırrından daha gizli saklamışlar Nizel G dedi: Anakartı önlü arkalı net bir şekilde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam Şu videoda gösterilen anakartın aynısı. Son düzenleme: 15 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Olup olmadığını mı sordum ben sana? Pil bu devlet sırrı mı? Yastık altına para mı saklanıyor? Genişletmek için tıkla... vallaha bizde bilmiyoz devlet sırrından daha gizli saklamışlar Nizel G dedi: Anakartı önlü arkalı net bir şekilde paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam Şu videoda gösterilen anakartın aynısı.