Prime Video Dizi açılmıyor

Kyrothizm

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
Sadece bir örnek olarak, Attack on Titan Prime Video'da var görünüyor. Hatta neredeyse aradığım tüm filmler ve diziler Prime Video'da listeleniyor. Justwatch'ta arattığımda da doğrudan Prime Video çıkıyor. Ancak tıkladığım zaman ya oynatma tuşu olmuyor ya da "bu video kullanılamıyor" hatası alıyorum. Ne yapmam lazım?

Ekran görüntüsü 2025-02-03 234743.png

Sadece bir örnek olarak, Attack on Titan Prime Video'da var görünüyor. Hatta neredeyse aradığım tüm filmler ve diziler Prime Video'da listeleniyor. Justwatch'ta arattığımda da doğrudan Prime Video çıkıyor. Ancak tıkladığım zaman ya oynatma tuşu olmuyor ya da "bu video kullanılamıyor" hatası alıyorum. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 2415694
Amerikada o diziler prime video kateforisinde var ama maalsefe türkiyede yok,aslında prime video abd de en çok kullnılan platform içeriği en geniş platform ama tüekiyede çoğu yok

Eki Görüntüle 2415694
Türkiye'ye açık değil çoğu diziler bunun açma yöntemini bilen varsa yazarsa çok iyi olur.

Amerika'da o diziler Prime Video kateforisinde var ama maalsefe Türkiye'de yok, aslında Prime Video ABD de en çok kullnılan platform içeriği en geniş platform ama tüekiyede çoğu yok.

Orası zaten belli. Yanlış bilmiyorsam 300 milyondan fazla aktif abonesi olması lazım ve en fazla aktif aboneye sahip platformlardan biri. Ama bence bir şekilde o diziler ve filmler erişime açılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı