Dizi önerisi

Kaandrick Lamar

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 & AK400 Digital - Corsair Vengeance Pro RGB SL 2x16GB 3600MHz - Kingston Renegade 2TB + Kioxia Exceria G2 1TB + WD 1TB/7200rpm - Asus Dual RTX 3070 - Gigabyte A520M DS3H - NZXT H510 Flow w/Thermalright tl-c12c-s 3x120 & Razer Chroma ARGB Controller
Meslek
Seyahat Danışmanı
Mümkünse 20-30 dakikalık bölümlerle, mini de olabilir bol bol sezonlu da olabilir dizi arıyorum. İzleyip beğendiğim diziler:
  1. Rick and Morty.
  2. I'm not okay with this.
  3. End of the F world.
  4. Russian doll.
Sitcom sevmiyorum. How I Met Your Mother gibi önerilerde bulunmazsanız sevinirim. Komik gelmiyor, olay örgüsü dağınık olduğundan izlerken çok sıkılıyorum. Marvel evreni artık güzel gelmiyor. 20-30dk üzeri öneri yapacaksanız gerçekten ekrana kitleyecek bir öneri yaparsanız sevinirim. Ortalıkta bolca lafı geçen çoğu diziyi izledim.

Love-Death&Robots öneririm.

Kısa süresinden dolayı animelerden dâhâ fazla memnuniyet hissedersin.
Hikaye için Code Geass, Re Zero, Overlord dene.

Komedi ararsan One Punch Man, Kono Subarashi Sekai, Shinchou Yuusha, Isekai Ojisan iş görür başlangıç için.

Love-Death&Robots öneririm.

Kısa süresinden dolayı animelerden dâhâ fazla memnuniyet hissedersin.
Hikaye için Code Geass, Re Zero, Overlord dene.

Komedi ararsan One Punch Man, Kono Subarashi Sekai, Shinchou Yuusha, Isekai Ojisan iş görür başlangıç için.
LDR izledim, mükemmeldi. Animelere hiçbir zaman ısınamadım. Yine de öneri için teşekkürler.

LDR izledim, mükemmeldi. Animelere hiçbir zaman ısınamadım. Yine de öneri için teşekkürler.
Ayrıca Netflix'te Arcane ve Paradise PD animasyonları var, deneyebilirsin.
Rick And Morty'nin yeni sezonu da 1 Şubat'ta gelecekti Netflix'e.

Amazon Prime'da İnvincible animasyonu var, bölüm süresi biraz uzun ama izlemeni öneririm.
2.sezonun devamı bu sene içerisinde gelecekti.

LDR güzel animasyondu, keşke devamı olsa. 😂

Yine de vaktin olursa bahsettiğim animelere bak, güzel yapımlar, çoğu iyi puanlı diziye taş çıkartırlar.

Belki size saçma gelebilir ama Kurtlar Vadisi öneririm 20-30 dakikanın üstünde ancak detaylı ve efsanevi bir dizi.

Pek size hitap eder mi bilemem orası ayrı mesele.🫤

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı