Dizi önerisi

ahmtbr

Decapat
Daha fazla  
Dexter.
True detective 1. sezon.
Breaking Bad.
The sopranos.
Bcs.
Succession.
Lost.
The Punisher.
The Office.
İzlediğim bazı diziler bunlar. Başlayınca sıkmayacak dizi istiyorum. Mesela six feet underı 3 sezon izledim hiçbir şey değişmedi dizide. Az çok anlamışsınızdır ne istediğimi. Platform fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Breaking Bad sevdiysen ozark güzel gider ilk 2 sezon çocuksu olabilir ama Stranger Things izleyebilirsin how to sell drugs Online var bölümler kısa ama güzel bir de the Office kadar olmasada gibi izleyebilirsin çok iyi bir metafor dizi komedi dizisi.

Dark’ı izlemediyseniz ve bilim kurgu seviyorsanız izleyebilirsinizsiniz.

Snowfall + izlemediyseniz New blood mutlaka izleyin.

Hocam ozarkı biraz izlemiştim ama kullanılan renk tonu çok maviydi o yüzden sarmadı yoksa konusu güzeldi. Diğer önerilerde başroller daha çok çocuk gibi geldi ama bakacağım.

The Walking Dead yazmadığın için öneriyorum kesinlike izlemen gereken bir dizi özellikle Rick'in olduğu yere kadar 3 defa bitirdim diziyi. Ardından lucifer var, klişe gibi gelebilir fakat Squid Game var ben önyargıyla yaklasmıştım diziye başladığımda da bir günde bitirmiştim ilk sezonu. Ardından forever var o da çok sağlam dizidir kısa ve öz. Sherlock Holmes de izlememişsin o da var. Saydığım bütün dizilerden çok iyi zevk alırsın diye düşünüyorum fakat yine de zevk meselesi.

Snowfall + izlemediyseniz New blood mutlaka izleyin.

İzledim. Snowfalla bakacağım.

Forever dışında hepsini izledim hocam. Lucifera bugün başladım ama sarmayınca bırakmıştım. Forevera bakacağım.

Hocam ozarkı biraz izlemiştim ama kullanılan renk tonu çok maviydi o yüzden sarmadı yoksa konusu güzeldi. Diğer önerilerde başroller daha çok çocuk gibi geldi ama bakacağım.
Dark izle o zaman hocam o da stranger things benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…