Dizi önerisi

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
The Walking Dead (spinofflar dahil)
Prison Break.
Breaking Bad.
--------------------------------------------
John Wick 1-2-3-4
Hızlı ve Öfkeli (hepsi)

Bu yazdıklarımı izledim ve aşırı zevk aldım yeni bir dizi ve film arayış içerisindeyim izlediklerime göre zevkimi yorumlayabilirsiniz umarım
-The Last of Us Part 1 ve part 2 oyununu bitirdim sizce dizisini izlersem sıkılır mıyım ?

The Walking Dead (spinofflar dahil)
Prison Break.
Breaking Bad.
--------------------------------------------
John Wick 1-2-3-4
Hızlı ve Öfkeli (hepsi)

Bu yazdıklarımı izledim ve aşırı zevk aldım yeni bir dizi ve film arayış içerisindeyim izlediklerime göre zevkimi yorumlayabilirsiniz umarım
-The Last of Us Part 1 ve part 2 oyununu bitirdim sizce dizisini izlersem sıkılır mıyım ?
Kingsman 1-2 akar. (3.filmi bende izlemedim ama ilk 2sini soluksuz izlemiştim.)
Labirent serisini izle
La Casa De Papel, biraz gerçeklik dışı fakat yinede güzel dizi
The Recruit -favorilerimden-
Teen wolf -biraz klişe bir dizi ama bu doğaüstü konularının arasında cevher gibi.
Sex Education, bence çok güzel bir dizi, 4.sezonu izlemedim çünkü çıktığını az önce fark ettim, ilk 3 sezon beni fena sarmıştı
Wednesday izlemediysen izleyebilirsin
Daha aşırı şey izledim ama aklıma gelmiyor, geldikçe eklerim.
Diziler ve filmlerin türleri pek hitap etmese de hepsi izlenebilir güzel diziler.

Farklı bir gezegene gidip şekil değiştirenlerle uğraşmasalar falan gayet güzel diziydi ama aşırı gerçeklik dışına çıktı bir süre sonra.

Adanalı ya bakabilirsin. :D

Türk dizisi sevmiyorum.

Scarface dizi olmasa da insanın gene izliyesi geliyor bence scarface filimini izlemelisin.

Scarface yazdım listeye hocam zaten izlemek istiyordum.

Kingsman 1-2 akar. (3.filmi bende izlemedim ama ilk ikisini soluksuz izlemiştim.)
Labirent serisini izle.
La Casa de Papel, biraz gerçeklik dışı fakat yine de güzel dizi.
The recruit -favorilerimden-
Teen Wolf -biraz klişe bir dizi ama bu doğaüstü konularının arasında cevher gibi.
Sex education, bence çok güzel bir dizi, 4.sezonu izlemedim çünkü çıktığını az önce fark ettim, ilk 3 sezon beni fena sarmıştı.
Wednesday izlemediysen izleyebilirsin.
Daha aşırı şey izledim ama aklıma gelmiyor, geldikçe eklerim.
Diziler ve filmlerin türleri pek hitap etmese de hepsi izlenebilir güzel diziler.

farklı bir gezegene gidip şekil değiştirenlerle uğraşmasalar falan gayet güzel diziydi ama aşırı gerçeklik dışına çıktı bir süre sonra.

Hocam vallahi hiçbiri beni tatmin etmedi. :D

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı