Dizi Tavsiyesi: Masum

Makaleler
23
Harika bir polisiye, gerilim ve gizemin harmanlandigi bir dizi. Uzun zamandir erteliyordum bakmayi ama bir baslayinca 2 günde bitirdim :)
Türklerden böyle güzel yapimlar cikmasi harika ayrica sansürsüz olunca tadindan yenmiyor :)

Kadrosu cok güclü Haluk Bilginer her zamanki gibi döktürmüs, Okan Yalabik depresyonlu adam rolünü harika oynamis, Ismail Abi'yi o rolde görmek sasirtti ama hakkini fazlasiyla vermis, Nur Sürer zaten harika lakin Ali Atay sanki Leyla ile Mecnun'da oynadigin karakterin etkisinden cikamamis hala sanirim ya da ben öyle hissettim :)

Fragmanini da paylasayim tam olsun :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kücük bir bilgi: Bu dizideki herkes Masum :)
Izleyiniz, izletiniz efendim.

Sevgiler :)

Çok kısa sürdüğünü düşünüyorum. Mini bir seri olmuş. Ek olarak bu yapım için BluTV abonesi olmuştum. 2 bölüm bir yayınlanınca 4 hafta gibi saçma bir sürede bitti dizi. Şu sıralar Bozkır var BluTV'de oda çok şahane bir yapım olmuş. Daha iyi Türk yapımlar için kaçak yollardan uzak duralım. Sonrasında, "Türk dizileri yersiz uzun" veya "Yabancı diziler daha iyi abii" gibi cümleler sarf etmek için en azından bir söz hakkınız olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı