Dizilerde Oturmuş Karakterler

165370

Kilopat
Bir sürü dizi izleyen vardır. Anlatmak istediğim sizce dizilerde karakterini çok iyi oynayan rolü yaşayan karakterlerin size göre isimleri nelerdir?
Benim için: Kurtlar Vadisi ( Süleyman Çakır, Memati'dir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bryan Cranston, BB'de Walter'i adeta yaşayarak oynamış. Her sezonda, aynı karakteri farklı kişiliklerle oynayarak ayakta alkışlanacak performans sergilemiş biri.

Amerika'da TV tarihinde önde gelen isimlerden biri zaten.

Travis Fimmel, Ragnar Lothbrok. Adam sanki kendisini canlandırıyormuş gibi oynadı yahu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda oyunculuklarını beğendiğim aklıma gelen 3 kişi var.
Elementary dizisinde Jonny Lee Miller Sherlock Holmes rolünü çok iyi yapıyor. Aynı şekilde Benedict Cumberbatch da Sherlock Holmes rolünü iyi yapanlardan.
Benedict Cumberbatch Sherlock rolünü daha iyi yapsa da Jonny Lee Miller'ın mimikleri daha hoşuma gidiyor.

Üçüncü kişi ise Fringe dizisinden John Noble'ın canlandırdığı Walter Bishop.
Bir rol, bir kişiye bu kadar mı yakışır

Vikings'den Ragnar
La Casa de Papel'den Profesör ile Berlin
BB'de W.W.
Peaky Blinders'tan Thomas Shelby
Blue Mountain State'den Thad Castle
The Sopranos'tan Tony Sopranos

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Türk olarak İlker Kaleliyi çok beğeniyorum. Neden bilmiyorum ama çok sempatim var ve karakteri gerçekten yaşıyor yani bana hissettiriyor.

Water Bishop'i gercekten cok guzel canlandiriyor. Ustelik Walternate'i de cok iyi oynuyor.

Tiyatrodan gelme aktörler genelde çok başarılı oluyorlar. Rolü hissediyorlar hissettiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…