Dizüstü adaptör yüzünden donar mı?

hızlıgonzales

Femtopat
Daha fazla  
Orijinal bir şarj aleti kullanmıyorum ve biraz da gevşek bir şarj aleti. Dizüstümde donma sorunu yaşıyorum. Sağ alttan kaldırdığımda dondu bir kere, 2 defa da kapagı kapatınca ekran gelmedi. Bir kere de Görev Yöneticisi'ni açtığımda dondu. @Sakuya Izayoi @Ben Carville @Cıngıllıoğlu Kolonya

Genel olarak Acer yazısı geldiginde de donuyor.

Donabilir hocam bilgisayar fazla güç çekmeye başladığında adaptör yetersiz geldiği için donma/kasma/kapanma yapabilir. En kısa sürede orijinal adaptör almanızı öneririrm.

Donabilir hocam bilgisayar fazla güç çekmeye başladığında adaptör yetersiz geldiği için donma/kasma/kapanma yapabilir. En kısa sürede orijinal adaptör almanızı öneririrm.
Orjinalinde ACER yazıcak değil mi ?

Sistemde pil var mı? Adaptör cihaza uyumlu mu?
Pili çıkarmak için vidaları sökmek gerekiyor. İçinde. Adaptör tam oturmuyor, gevşek biraz

@hızlıgonzales Cihazınızın modeline uygun adaptörlere bakarsanız ya da kullanıcı kitapçığını kontrol ederseniz öğrenebilirsiniz efendim.
Üstadım.
Bilgisayarımın (Adaptör Çıkış Gerilimi19,5 VoltAdaptör Çıkış AkımıAmper 6,92 Amper (6920 mA)Adaptör Gücü (Power)135 W ) Adaptörümün üstündeki değerlerle aynı. Tek sorun daha önce adaptör ucunu değiştirmişlerdi. Adaptör ucu gevşek. Sizce ne yapmalıyım. En düşük işlemci durumu %5 de iken sorun çıkmıyo gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…