Dizüstü bataryası nasıl kullanılmalı?

Oyun oynayacak zaman şarj azken hem oyun açıp hem şarja takma gibi bir şey yapmadığı sürece dediğinizi yapabilir.
Oyunda şarja takılı oynayacak zaten %100 olsa da çıkarmayacak. Oyun dışı söylüyorum ben.

Oyunda şarja takılı oynayacak zaten %100 olsa da çıkarmayacak. Oyun dışı söylüyorum ben.
Benim anlatmak istediğim atıyorum webde gezdi şarjı 20 kaldı sonra oyun girmek istedi girerken de şarja taktı mantığı. Hem adaptöre hem de bataryaya zararı olur bunu yapması. Hem de FPS düşürür.

Benim anlatmak istediğim atıyorum webde gezdi şarjı 20 kaldı sonra oyun girmek istedi girerken de şarja taktı mantığı. Hem adaptöre hem de bataryaya zararı olur bunu yapması.

Aslinda olmaz. Cunku 200 wattin 50'si bataryaya 150'si cihaza gider. Yani FPS olarak daha dusuk alir şarj ettigi icin.

Benim anlatmak istediğim atıyorum webde gezdi şarjı 20 kaldı sonra oyun girmek istedi girerken de şarja taktı mantığı. Hem adaptöre hem de bataryaya zararı olur bunu yapması.
Hayır yahu şarjı öldürüp oyuna girdiğinde takmayacak. Yine Web'de gezindiğinde şarjı azalırsa takacak tabii ki. Benim anlatmak istediğim webde gezinirken v.s oyun dışı gezinirken bataryasının sağlıklı kalmasını istiyorsa şarjı fulleyip çıkarabilir.

Daha yeni laptop aldım fakat bataryanın ölmesini istemiyorum. Şu an şarj dolarken kullanıyorum. Nasıl kullanmalıyım?
Yanlis yazmisim,oyuncu laptopu oldugundan õtürü ne yaparsaniz yapin batarya hizlica biter,ama illaki bitmesin diyorsaniz sarjda oynamamaya calisin

Bence anlamıştır ikimizin de ne demek istediğini. Şarjı bitirip şarja takıp oyun oynamadan fulletirse bir sıkıntı olmaz dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…