Dizüstü Bilgisayar Anakartı Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

EmirAkdemir

Megapat
Yer
İstanbul
İyi günler. Bozulan dizüstü bilgisayarımı tamir etmek için Ebay sitesinde araştırma yaptım. Şu anakartı alacağım:
Dizüstü Bilgisayarımın altındaki etikette Toshiba Satellite C650-15M yazmakta. Part No olarak da PSC10E yazıyor. Vereceğim linkte anakart PSC10U olarak yazılmış. Ayrıca adam 2 tane kod vermiş. Anakartın üzerinde yazan etiketteki yazılarla uyuşuyor şu iki kod.
  • Part Number# V000225020
  • PN Number# 1310A2355302
Kısa yoldan göstermek gerekirse benim anakarttaki etiket şu:
benim anakartım.JPG

Adamın verdiği etiket ise şu:
s-l1600.jpg

Bu iki anakart birbirine uyumlu mudur, sormak istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Cevap gelir gelmez ona göre karar vereceğim. Eğer oluyorsa, hemen alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın belirttiğine göre sendeki uyuşuyor ama mesaj atıp bir de ondan teyit alman da zarar yok.

Öte yandan ödeme kısmı paypal sadece, o konuyu nasıl çözersin bilemiyorum.
Onu da bu sabah fark ettim maalesef. Bir kaç arkadaşıma soracağım, eğer yurt dışında yaşayan tanıdıkları vesaire varsa onun paypali üzerinden almasını rica edeceğim. Eğer bu olmazsa, internette başka sitelerde yok bu anakarttan. Bilgisayarı parçalayıp satmak zorunda kalacağım sanırım. Yanıt için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı