M Mehmet Güngör Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2016 #1 Herkes farkı şeyler diyor. Ne yapmalıyım? Dizüstü bilgisayarımın bataryası takılıyken, şarjı %100'ken fişte kullanmam sakıncalı mıdır? Li-ion piller şarj %100 olduğu zaman şarj olmayı bırakır mı? Net bir cevap lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2016
Herkes farkı şeyler diyor. Ne yapmalıyım? Dizüstü bilgisayarımın bataryası takılıyken, şarjı %100'ken fişte kullanmam sakıncalı mıdır? Li-ion piller şarj %100 olduğu zaman şarj olmayı bırakır mı? Net bir cevap lütfen.
L A S T B Y T E Kilopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 55 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 11 Temmuz 2016 #2 ben hep yıllardır öyle kullanıyorum bir problem görmedim. %100 olduktan sonra kabloyu çekip deşarj olmasını beklemek zararlıdır bence.
ben hep yıllardır öyle kullanıyorum bir problem görmedim. %100 olduktan sonra kabloyu çekip deşarj olmasını beklemek zararlıdır bence.
B Bakisanlan Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2016 #3 Tecrübeme dayanarak söylüyorum.Her zaman şarja takılı oynadım ve şarjdan çıkartıp vakit geçirmek istediğimde 5 dakikada pil bitiyordu.
Tecrübeme dayanarak söylüyorum.Her zaman şarja takılı oynadım ve şarjdan çıkartıp vakit geçirmek istediğimde 5 dakikada pil bitiyordu.