Dizüstü bilgisayar için AMD vs Intel

Repack olayı diskin hızı ile ilgili diye biliyorum. Örneğin bende açarsan o dosyayı disk %100 oluyor. Çünkü 5400 RPM HDD'lere sahibiz.

Ben işlemci bana vadettiğini veremiyor demiyorum. Arkadaş 8250U'nun olurunu sormuş bende yaşadığım sıkıntıları anlattım ve alternatifi varsa uzak durmasını istedim; siz neden bu kadar savunma durumuna geçtiniz onu anlamadım
Repack olayı diskin hızı ile ilgili diye biliyorum. Örneğin bende açarsan o dosyayı disk %100 oluyor. Çünkü 5400 RPM HDD'lere sahibiz.

Disk ve işlemci. İkisine de çok yük bindiriyor hocam

İntel derim çünkü daha az ısınıyorlar ama işlemciden işlemciye değişir, sadece markaya göre ne kadar karşılaştırma yapabiliriz bilemiyorum.

Aynı laptopun Dell markalısını arkadaşım kullanıyor. Başlangıç seçeneklerine müdahale ederek 120FPS altını görmedik. Sonuçta Radeon 520'de giriş seviyesi bir kart bu özelliklerde bir laptoptan oyun performansı beklenmez. Ayrıca savunmuyorum Intel alın AMD alın demedim, kediden aslan gücü bekliyorsunuz onu anlatıyorum.

Bende aslandan kedi gücü bekliyorum 8. nesilde bayağı fark atmış İntel.

Konuya resmen İntel Fanboyları toplanmış. Ryzen İşlemciye soba diyenleri görmek resmen FX zamanlarını hatırlattı.

F/P açısından Ryzen 3 2200U İntelin İ5 modeline göre özellikle GPU bakımından çok önünde. İyi ekran kartlı cihazlar +3000 TL cihazlardan başlıyorken altı için İntel HD Graphics kullanan İ5 modellerin Ryzen işlemciler karşısında avantajsız kalıyor. CPU bakımından i5 8250U ile yaklaşık denkler.

Sorduğun fiyat aralığında bu iyi bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…