Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 17 Haziran 2020 #11 UTKU EFE KARATEPE dedi: Tamam Youtube'da video buldum. Son bir sorum olacak. Termal macun önerir misiniz ? 30 TL yi geçmeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin ama benim tercihim Cooler Master Mastergel PRO olurdu şahsen. Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Coolermaster Htk-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
UTKU EFE KARATEPE dedi: Tamam Youtube'da video buldum. Son bir sorum olacak. Termal macun önerir misiniz ? 30 TL yi geçmeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsin ama benim tercihim Cooler Master Mastergel PRO olurdu şahsen. Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Cooler Master Coolermaster Htk-002 Yüksek Perforsmanlı Termal Macun. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.302 Makaleler 5 Çözümler 44 17 Haziran 2020 #12 UTKU EFE KARATEPE dedi: Tamam YouTube'da video buldum. Son bir sorum olacak. Termal macun önerir misiniz? 30 TL'yi geçmeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi arttirabilirseniz bunu ya da bunu alin.
UTKU EFE KARATEPE dedi: Tamam YouTube'da video buldum. Son bir sorum olacak. Termal macun önerir misiniz? 30 TL'yi geçmeyecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi arttirabilirseniz bunu ya da bunu alin.
UTKU EFE KARATEPE Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #13 Cooler Master alacağım sanırım. Aklımda tüm işlemleri bilgisayarcıya götürüp yaptırmak var. Ama çok pahalı olur sanırım. YouTube dan videolara bakıp yapacağım.
Cooler Master alacağım sanırım. Aklımda tüm işlemleri bilgisayarcıya götürüp yaptırmak var. Ama çok pahalı olur sanırım. YouTube dan videolara bakıp yapacağım.