Dizüstü Bilgisayar Kaç Saat Açık Kalabilir ?

Bana göre en fazla 1 buçuk gün veya 2 gün açık kalmalıdır. Sonrası için fazla ısınma, sistem kasması gibi sorunlar teşkil edebilir. En azından benim izlenimlerim bu yönde.

Bu konu bilgisayarınızdaki soğutma sistemine bağlı, Ama boşta iken stok soğutucu ile de PC uzun süre açık kalabilir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

E6410 model eski laptobumda space tuşunun kenarlarının büzüştüğünü hatırlıyorum:matrix:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece indirme yapmak için bir laptopım var, 2 aydır açık duruyor ve şuana kadar sorun yok. İndirmek için bilgisayarınızı bırakmadan önce bekleme modu gibi ayarların kapalı olduğundan emin olun, boşuna beklemiş olmayın.

Ben 1 ay boyunca oyunu açık bırakmış seviye kasmıştım. Isınmaması için de altına bir notebook soğutucu koymuştum. İşim bitince yeniden başlatıp herşeye kaldığım yerden devam etmiştim. Arkadaşın da dediği gibi,bilgisayarın soğutma sistemi iyiyse bir sorun çıkmayacaktır. Aşırı bir yüklenme olmazsa zaten boştayken bilgisayar da ısınmaz gibime geliyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı