Hamza_Efe53 Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Merhaba ben İtopya'dan bir hazır sistem aldım, yarın gelecek ve elimde şu an monitör yok, laptopa bağlasam görüntü gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2022
Merhaba ben İtopya'dan bir hazır sistem aldım, yarın gelecek ve elimde şu an monitör yok, laptopa bağlasam görüntü gelir mi?
MertT1029 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 910 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Hamza_Efe53 dedi: Merhaba ben İtopya'dan bir hazır sistem aldım, yarın gelecek ve elimde şu an monitör yok, laptopa bağlasam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer laptoptaki HDMI çıkışından bahsediyorsanız hayır, o sadece çıkış destekliyor. Artı 0 Eksi
Hamza_Efe53 dedi: Merhaba ben İtopya'dan bir hazır sistem aldım, yarın gelecek ve elimde şu an monitör yok, laptopa bağlasam görüntü gelir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer laptoptaki HDMI çıkışından bahsediyorsanız hayır, o sadece çıkış destekliyor.