C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar bende Lenovo marka bir Dizüstü bilgisayar var. Ama, tam modelini unuttum. Nasıl öğrenebilirim?
Arkadaşlar bende Lenovo marka bir Dizüstü bilgisayar var. Ama, tam modelini unuttum. Nasıl öğrenebilirim?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.978 Çözümler 86 4 Şubat 2015 #2 Gövde altı stickerda yazar. Silinmişse aida64 ile de bakabilirsin.
C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Şubat 2015 #3 Silinen üye dedi: Gövde altı stickerda yazar. Silinmişse aida64 ile de bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki ücretlimi?
Silinen üye dedi: Gövde altı stickerda yazar. Silinmişse aida64 ile de bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki ücretlimi?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.978 Çözümler 86 7 Şubat 2015 #4 Trial versiyonu da olmalı ama senin aradığın bilgiyi trial veriyor mu bilmiyorum. Find Product Name & Serial Number - Lenovo Support (US)
Trial versiyonu da olmalı ama senin aradığın bilgiyi trial veriyor mu bilmiyorum. Find Product Name & Serial Number - Lenovo Support (US)