Dizüstü Bilgisayar Monitör Olarak Kullanılabilir mi?

eren2525

Hectopat
Gecen gun PC aldim ama monitorum yok daha. Monitor gelene kadar diz üstü PC monitor olarak kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI var ama ben de kullanamazsın diye biliyorum. Bilgisayar almayı düşünüyorum ama monitöre bütçe ayırmam zor. Malum bilgisayarlar pahalı. O yüzden ben de 2-3 ay dediğinizi yapmayı düşündüm. Ama yapılmıyor diye okudum burada.

Sakın yapma bundan 2 ay önce denedim. Ekran kartının fanı bozuldu. Laptoptaki monitör girişleri ekran bağlamak için böyle yaparsan 2 ekran kartını birbirine bağlamış olursun. Bluetooth ile deneyebilirsin.

Sakın yapma bundan 2 ay önce denedim. Ekran kartının fanı bozuldu. Laptoptaki monitör girişleri ekran bağlamak için böyle yaparsan 2 ekran kartını birbirine bağlamış olursun. Bluetooth ile deneyebilirsin.
Doğru.

Sakın yapma bundan 2 ay önce denedim. ekran kartının fanı bozuldu. leptopdaki monitör girişleri ekran bağlamak için böyle yaparsan 2 ekran kartını birbirine bağlamış olursun. Bluetooth ile deneyebilirsin
Ekran kartının fanının bozulması pek mantıklı gelmedi bana. Başka sebepten de olabilir.
Bluetooth muhtemelen yavaş gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…