P player2626 Femtopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar ben Afyon'a giderken monitörü evimde bıraktım, dizüstünü yanıma aldım ama dizüstü monitöre bağlıyken sadece monitörün ekranı açıktı dizüstünün ekranını kapatmıştım ama dizüstünü yanıma alırken ekranını açmayı unuttum, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Arkadaşlar ben Afyon'a giderken monitörü evimde bıraktım, dizüstünü yanıma aldım ama dizüstü monitöre bağlıyken sadece monitörün ekranı açıktı dizüstünün ekranını kapatmıştım ama dizüstünü yanıma alırken ekranını açmayı unuttum, ne yapabilirim?
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Windows p deneyin
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 702 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Zaten monitörü çıkarttıktan sonra tek ekran kalacağı için bilgisayar kendi ekranını kullanacaktır.
P player2626 Femtopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 TahaCann dedi: Windows p deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda ekranı açılıyor öyle Windows p yaptım siyah ekran verincede yaptim yine hiçbir şey olmuyor. Berk Demiray dedi: Zaten monitörü çıkarttıktan sonra tek ekran kalacağı için bilgisayar kendi ekranını kullanacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende maalesef öyle bir şey olmuyor.
TahaCann dedi: Windows p deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda ekranı açılıyor öyle Windows p yaptım siyah ekran verincede yaptim yine hiçbir şey olmuyor. Berk Demiray dedi: Zaten monitörü çıkarttıktan sonra tek ekran kalacağı için bilgisayar kendi ekranını kullanacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende maalesef öyle bir şey olmuyor.