C cugi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #1 Yeni bir dizüstü sahibi oldum ve açıkçası ilk defa bir bilgisayara çok para verdim. Dizüstü konusunda tecrübesizimdir. 2 tane sorum var. Dizüstü kaç ayda bir ve nasıl temizlenmeli?
Yeni bir dizüstü sahibi oldum ve açıkçası ilk defa bir bilgisayara çok para verdim. Dizüstü konusunda tecrübesizimdir. 2 tane sorum var. Dizüstü kaç ayda bir ve nasıl temizlenmeli?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Mart 2017 #2 6 ayda bir temizlersen iyi olur. Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 ayda bir temizlersen iyi olur. Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.029 Çözümler 86 29 Mart 2017 #3 Sistem sıcaklık değerlerini AIDA64 gibi programlarla kontrol edebilirsin, sıcaklıklar kabul edilir seviyede ise aynen devam.
Sistem sıcaklık değerlerini AIDA64 gibi programlarla kontrol edebilirsin, sıcaklıklar kabul edilir seviyede ise aynen devam.