Laptoplarda normalde kaç derecede olmalı?
Benim laptopum daha demin fark ettim, aşırı ısınıyor. 60-70 civarı boştayken. Durduk yere neden oldu bilmiyorum.
Bana görede fazla yani 65-70 derecede çalışıyor. Cpu ise 50-55 derece civarında çalışıyor. Normalde yoktu böyle bir ısınma bugün daha demin farkettim sürekli fan fazla rpm çalışınca yine sormak istedim
Boştayken 40-45 derece olması normaldir sendeki pek normal gelmedi bana hocam, en son ne zaman fan temizliği yaptın? Fan temizliği ve macun yenilemesi yapabilirsin.
Benim laptopum daha demin fark ettim, aşırı ısınıyor. 60-70 civarı boştayken. Durduk yere neden oldu bilmiyorum.
Ya virüs vardır ya da termal macun al işlemciye sür temizle PC düzelir yapamiyorsan bilgisayarcı ya götür güvendigin kişilere benim fanları çaldılar 7 sene önce.
Şöyle söyleyim en galiba 1 yıl olmuştur o zmn HDD bozulmuştu hem ssd taktırdım hem de temizlik ve termal macun değişimi yaptırmıştım. Bana kalsa kalitesiz bir termal macun kullanılmış olması.
Boştayken 40-45 derece olması normaldir sendeki pek normal gelmedi bana hocam, en son ne zaman fan temizliği yaptın? Fan temizliği ve macun yenilemesi yapabilirsin.
Ya virüs vardır ya da termal macun al işlemciye sür temizle PC düzelir yapamiyorsan bilgisayarcı ya götür güvendigin kişilere benim fanları çaldılar 7 sene önce.