Dizüstü bilgisayar normalde kaç derecede olmalı?

Baryon

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5500/Msi GTX 1650 Ventus 4gb/Msi A520-m A Pro/Gskill 16gb 3200Mhz/Wd green 500gb m2/600W Bronze 80+
Laptoplarda normalde kaç derecede olmalı?
Benim laptopum daha demin fark ettim, aşırı ısınıyor. 60-70 civarı boştayken. Durduk yere neden oldu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boştayken fazla 40 falan normal.

Boştayken fazla 40 falan normal.
Bana görede fazla yani 65-70 derecede çalışıyor. Cpu ise 50-55 derece civarında çalışıyor. Normalde yoktu böyle bir ısınma bugün daha demin farkettim sürekli fan fazla rpm çalışınca yine sormak istedim

Benim laptopum daha demin fark ettim, aşırı ısınıyor. 60-70 civarı boştayken. Durduk yere neden oldu bilmiyorum.

Ya virüs vardır ya da termal macun al işlemciye sür temizle PC düzelir yapamiyorsan bilgisayarcı ya götür güvendigin kişilere benim fanları çaldılar 7 sene önce.

Çektiği watt önemli. Eğer bir cihaz 105-150W +90 derece ise sorun yoktur. Ancak 20-30W çekip +70 oluyorsa bir sorun vardır.

Termal macun temizliği vs. vakiti gelmiştir
Şöyle söyleyim en galiba 1 yıl olmuştur o zmn HDD bozulmuştu hem ssd taktırdım hem de temizlik ve termal macun değişimi yaptırmıştım. Bana kalsa kalitesiz bir termal macun kullanılmış olması.

Fiziksel olarak ısındığını hissediyor musun? Isı göstergeleri yanlış olabilir.

Boştayken 40-45 derece olması normaldir sendeki pek normal gelmedi bana hocam, en son ne zaman fan temizliği yaptın? Fan temizliği ve macun yenilemesi yapabilirsin.

Eki Görüntüle 2064549
1 yıl oldu ama sanki bana hemen böyle termal macununun bitmiş gibi bir durum geldi eğer kalitesiz kullanmışsa.

Fiziksel olarak ısındığını hissediyor musun? Isı göstergeleri yanlış olabilir.
Evet üstelik soğutma da kullanıyorum. Altına ek soğutucu almıştım

Ya virüs vardır ya da termal macun al işlemciye sür temizle PC düzelir yapamiyorsan bilgisayarcı ya götür güvendigin kişilere benim fanları çaldılar 7 sene önce.
Yani ben kendime çok güvenemiyorum yine bilgissyarcıya kaldık.

Yani ben kendime çok güvenemiyorum yine bilgisayarcıya kaldık.

Yani ben kendime çok güvenemiyorum yine bilgisayarcıya kaldık.

Arkadaşlar teşşekür ederim bana vakit ayırıp soruma ilgilendiğiniz için galiba yine bilgisayarcıya gidip termal macun ve fan temizliği yaptırıcam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…