W Winterious Hectopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1 28 Ağustos 2016 #1 Bilgisayarımı alalı uzun bir süre birçok yerden çözümleri denedim ama olmadı. Pilimi boşaltıyorum bazen %5'e kadar doluyor bazen %80'e kadar çok uzun zamandır pil dolu yazısını görmedim çözümü nedir?
Bilgisayarımı alalı uzun bir süre birçok yerden çözümleri denedim ama olmadı. Pilimi boşaltıyorum bazen %5'e kadar doluyor bazen %80'e kadar çok uzun zamandır pil dolu yazısını görmedim çözümü nedir?
DeliBey Hectopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 23 28 Ağustos 2016 #2 Kablo dan kaynaklı da olabilir bende de laptop a giriş yeri bozulmuş tu bazı şekillerde tutunca doluyor bazılarında dolmuyor du
Kablo dan kaynaklı da olabilir bende de laptop a giriş yeri bozulmuş tu bazı şekillerde tutunca doluyor bazılarında dolmuyor du
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 28 Ağustos 2016 #3 HWmonitor çalıştırıp battery kısmına ait kısmı görseli ekler misin?