Çözüldü Dizüstü bilgisayar pilini devre dışı bırakma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Oyun oynarken ekran kartımdan tam performans alamıyorum ve bilgisayarı kapattığım zaman (akşam) CPU kullanım saati 4-5 aralarında oluyor, ertesi gün açtığım andan (sabah)itibarıyla baktığım zaman CPU kullanımı 17-18 saat aralarında oluyor. Normalde ben bilgisayarı Windows bilgisayarı kapat şeklinde yapmama rağmen böyle oluyor, aygıt yöneticisinden de pili devre dışı yaptım. Yaptığım halde yine de pil şarj oluyor, bunun sorunu çözemedim. Sizler bir yolunu biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski olabilir fakat çok yararlı oradaki güç ayarlardan ekran kartınızın hangi modda çalışacağını ayarlayabilirsiniz.

Bilgisayarın markası ne? Belirli markanın yazılımlarıyla devre dışı veya şarj olmayı kesiyorsunuz belli seviye gelince.

Sistem özellikleri yazmayınca mecburen bunu atamak zorunda kaldım.

Bataryayı mı devre dışı bıraktınız yani?
Bataryayı mı devre dışı bıraktınız yani.

Resimde gösterdiğim gibi onun ne olduğunu çok bilmiyorum.
O CPU süresinin öyle gözükme sebebi denetim masasından hızlı başlatın açık olması. Eğer sıfırlanmasını istiyor isen hızlı başlatı kapatabilirsin.

Ben onları ayarlamıştım yine de aynı tek sorunum pili devre dışı yapma.
O CPU süresinin öyle gözükme sebebi denetim masasından hızlı başlatın açık olması. Eğer sıfırlanmasını istiyor isen hızlı başlatı kapatabilirsin.

Bana onu gösterir misin?

Hayır sorun bilgisayarda yazılımsal olarak bunu halletmem gerekiyor yoksa bilgisayarın bataryası kasanın içinde istesemde çıkaramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…